Buna. toti avem odata si odata un inceput in ceea ce priveste relatiile sexuale, asea ca ai spune ca esti virgin nu va fi o catastrofa ci mai degraba un premiu nobel , dar depinde de fiecare persoana cum vede acest lucru, iar daca te vei decide in ai spune va fi mult mai usor si pentru tine dar si pentru ea si poate chiar mai bine pentru tine! Dar ar mai putea sa creada ca ii spui acest lucru doar a ajunge mai repede sub chiloteii ei, in acest caz e nitel cam starniu, va trebui sa te straduiesti in a pune accent pe onestitate dar mai ales sa nu o grabesti si sa o lasi pe ea sa faca acel pas, aseadar va realiza ca nu doresti doar sa ii invadezi persoana!
dar la urma urmei e decizia ta.
sper ca am fost de ajutor!
Spune ca nu ai facut asa ceva niciodata si vezi ce zice daca face mofturi si isi da aere atunci sa se duca in P. M. si cauti alta fata mai intelegatoare
De ce sa nu-i spui? Ti se pare o rusine? In ochii unei tipe crede-ma ca in niciun caz, dimpotriva, nu te va considera un disperat care a umblat din floare in floare.
Pai daca esti virgin la 20 de ani ti se pare a fi un lucru rau, crede-ma te respect pentru asta, peace
Pai ce ai facut pana la varsta asta? virgin la 20 de ani :O probabil ai 13-14 ani si nu stii cum sa o dregi
1)uite sincer, bravo ca te-ai tinut pina acum, crede-ma ca este un plus mare in aceasta; 2)de ce sa nu-i spui, uite, daca crezi ca ea tine la tine, si sigur ca e reciproc, pai fii deschis cu ea, caci va aprecia aceasta, ti-o zic eu ca fata...totul depinde de ea; 3)succese, aveti grija unul de altul
Si nu stiu cum inca sunt virgin la varsta asta.Am avut ocazii nu pot sa zic. Dar nu stiu. Poate am fost prea timid, poate nu era fata care trebuie! Daca ati fi in pielea mea v'ati da seama cum ma simt! Nici nu mai stiu ce minciuna sa le inventez prietenilor cand vine vorba despre sex!
Eu ca sunt fata as zice ca ar inebuni si ar lua primul bilet la spital de nebuni!
Depinde de fata! daca ai fi fost prietenul meu ar fi fost super tare...as fi fost mandra! macar nu esti ca toti ceilalti care se duc cu prima tarfa doar pentru a nu mai avea eticheta de virgin! sincer te apreciez pentru asta! si bafta in cautarea partenerei potrivite!
Mutubal întreabă: