"Cand poate deveni o fata neinteresanta?"
Cind arata totul dintr-odata.
O fata trebuie sa fie ca un Everest, sa incite si sa se lase greu de cucerit. Un alpinist, va fi mort de curiozitate sa cucereasca virful si atunci va urca metru cu metru cucerind si descoperind privelisti noi. Cu cit urcusul va fi mai greu, cu atit va pretui si va fi mai mindru de aventura sa, de escalada. Ati auzit pe cineva sa urce pe Everest cu elicopterul? (in afara de salvamontisti)
O matusa a mea a spus ca o femeie trebuie sa aiba permanent ceva de descoperit, centimetru cu centimetru si atunci va fi permanent interesanta.
Cea mai mare greseala pe care o fac fetele este ca atunci cind vad un baiat, cade tot de pe ea, ramine imbracata eventual numai in cercei si ţup în pat.
Eeei sa ştiti fetelor, pe cit de repede intrati in patul unui baiat, pe atit de repede se va lasa de voi, pentru ca in primul rind, in ratiunea lor, gindesc astfelŞ daca la mine a picat asa de usor, ce o va opri sa nu pice si la altul.
Personal nu am avut nici p tretuire pentru cele care aveau o astfel de gandire. Le iubeam o noapte doua, pina picfa alta. Cind m-am hotarit sa ma casatoresc am cautat pe aceea care corespundea standardului cautat.
Nu sunt baiat, dar am sa iti raspund si eu.
dupap parerea mea baieti cauta fete care sa aiba decolteuri ...peste balcoane, fustite, si care sa ofere totul pe tava...doar in perioada burlaciei, cind insa hotarasc sa se insoare cauta fetele mai serioase care arata bine dar nu isi pun in lumina toata formele.
O fata nu trebuie sa fie dezbracata ca sa fie interesanta.acest lucru arata ca ea este o persoana usoara de agatat si ca vrea ceva mai mult intr-un timp mai scurt.Aceste fete sunt interesante, dar pentru o perioada mai scurta de timp, iar acele fete, mai serioasele, sunt mai interesente pentru o perioada te timp mai lunga.Cu ele iti petreci timpul mult mai bine si mai interesant, iar despre formele...nu e nevoie sa le arate, ele se vad si asa destul de bine.
Eu cred ca nu cu fustite, craci goi si decolteuri adanci cuceresti un baiat.Asta il face sa te bage in pat cat mai urgent! dar un baiat serios nu-si doreste o relatie cu o fata care-si expune toate "formele" si care n-are mai nimic in cap.eu daca vreau o relatie serioasa, evit fetele care se comporta usuratic si care adopta un stil vestimentar care lasa de dorit.In schimb imi place sa cunosc, sa descopar fete care nu incearca sa iasa in evidenta prin forme ci prin caracterul si sufletul lor frumos.Bine,conteaza foarte mult zambetul si chipul unei fete.asta ma atrage in primul rand
Sunt convinsa ca de fapt, desi barbatii sunt atrasi de ambalaj - ei pot fi retinuti doar de inteligenta, dragalasenie, tandrete, bunatate... O femeie inteligenta nu-si va pierde niciodata sex-appeal-ul daca de la inceput nu a contat aspectul. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te intereseze deloc cum sa te imbraci sau cum sa iti pui in valoare formele frumoase - dar eu am constatat ca ne imbracam mai mult pentru noi si pentru prietenele noastre decat pentru sotii sau iubitii nostri. Multi dintre barbati nu stiu sa-ti spuna cu ce ai fost imbracata cu o seara in urma. Pe cata vreme o prietena sau o colega tine minte si dupa un an cand ai cumparat o rochie si cat de bine ai aratat la un anumit eveniment.
Pentru unii da, pentru altii nu. Depinde carui segment de baieti vrei sa te adresezi. Daca vei fii mai desbracata cu un aer de "femeie usoara" cu siguranta vei atrage baietii care vor sex, e logic, iar in caz contrar pe ceilalti. Acum depinde ce intelegi tu prin interesanta.
Materiale de masturbat (fete care ofera totu pe tava) is peste tot indiferent de anotimp, varsta etc. Dar vreau sa adaug ca ceea ce ai scris tu in paranteza patrata is raritati, si eu dau vina in special pe fete ca ele sunt bolnave si vor sa arate ca is frumoase (or fi dar unelea iti arata si chiloti sa le crezi pe cuvant) si ca poate. La ocazi speciale la plaja da nici o problema, dar nu si cand te duci in piata (probabil mai fura cate un morcov asa) si mai ales nu in orase care in fiecare seara apare la stiri, am avut asa ceva si nu vreau o... langa mine sa fiu claxonat pe strada cand ma plimb sau sa se bage in seama diferiti obsedati cocalari fraieri care nu-s in stare sa... Ajungi cu una din asta in pat nu te mai excita asa mult ca practic toata ziua era goala langa tine doar organul genital si o parte din anexe au fost acoperite, si asa ca va avea de tras. Si mai ales daca e relatie serioasa, pe la varta de 27 de ani in sus sanatatea e la pamant ca femeia ii place sa le faca febra musculara la gat barbatilor, si fraieru de langa ea face sacrifici pentru diva!
RAY întreabă:
iJustWannaDance întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: