| Iacob_Catinca_1990 a întrebat:

Cand pot avea primul sarut? Eu am 11ani si am un iubit de 8 luni...

Răspuns Câştigător
| cameliaTpU a răspuns:

Oricând te simți pregătită.
Dar ia-o încet cu toate, e aiurea să te grăbești să simți și să experimentezi totul intr-un timp scurt apoi să te plictisești.
Ai grijă de tine ^^

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Merge in picioare la 8 luni? Glumesc. Nu crezi ca esti cam mica pentru iubit?

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Maica-ta stie ce scrii tu pe site?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Partenerii de colorat si modelat plastilina nu se numesc iubiti

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca ai un iubit la 11 ani cand nu ai sarutat niciodata si habar nu ai cu ce se manaca iubeala.
Poate ai un prieten sau simpatic, dar in nici un caz iubit. Iubiti se saruta, au sex...tu ai ajuns sa faci asta? Eu nu cred, este doar o perceptie gresita a iubelii, pentru ca etsi mult porea mica sa intelegi ce se intampla cu oamneii mari, cu adultii...
Sfatul meu este sa lasi sa treaca timpul si toata sa se intample conform varstei. La 11 ani joaca-te cu papusile si trateaza fetitele si baieteii precum papusile, pentru ca-n viata reala nu o sa mai ai ocazia sa o faci!

| mihai69 a răspuns:

„am un iubit de 8 luni..."
========
Și nu e prea micuț la opt luni? încă mai suge; la vârsta asta ce poți să faci cu el?!?
rolling on the floor
Cred că mai trebuie să aștepți vreo 14-15 ani până o vrea să te sărute.

| minrest a răspuns:

De fapt, nu ai nevoie de iubit si nici de sarut. E o neintelegere. Lucrurile astea au sens numai in vederea sexului. In plus, tinerii implicati in relatii se gandesc mult la relatie, lasa scoala pe planul doi. Tu o sa te poti marita dupa ce termini scoala, pe la 26 de ani, ce iti trebuie iubit de acum?

| TanteMarianne a răspuns:

Ai grija: Iubitul tau stie ca e iubitul tau? adica la 11ani nu cred ca a sesizat chestia asta. Oricum eu una zic ca dragostea nu are varsta asa ca poti sa te saruti cu el oricand.

| KanezuY a răspuns:

Esti prea mica.

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Invata dracu si lasa limbile

| UserulAnonim a răspuns:

Ai 11 ani si ai un iubit dar cand mergi la buda strigi gata rolling on the floor)))))))))))

| F619aa a răspuns:

Nu e cam mare diferenta de varsta daca are 8 luni?