| Sara2 a întrebat:

Cand pot face un test de sarcina daca ultimul contact l-am avut pe 26 octombrie? contactul era in a 6 zi a menstruatiei, menstra imi vine la 32-34 zile, eu am zis totusi ca e perioada nefertila, dar acum sunt foarte stresata pentru ca prietenul meu s-a indepartat mult de mine de cateva zile, simt k vrea sa ne despartim si ma streseaza o eventuala sarcina maxim, chiar daca ejacularea a fost afara

7 răspunsuri:
| drbear a răspuns:

Poti face testul si la o zi dupa ce ai avut contactul, insa pentru cel mai sigur rezultat e bine sa astepti 3 zile. Acum, la 9 zile dupa, este foarte ok, probabil va fi peste 90% sigur.
a 6-a zi e considerata a fi destul de sigura, dar iarasi...intreaga metoda a calendarului este considerata ca fiind doar 70% sigura happy
Fa testul si scapa de o grija, iar pe viitor, daca ai o relatie stabila gandeste-te la o solutie permanenta : sterilet sau dispozitiv cu eliberare prelungita de progesteron (anticonceptional local) - Mirena

| buburuza2 a răspuns:

Draguta, nu ai de ce sa te temi pentru ca perioada fertila este dupa 14 zile dupa menstra, deci cam putin probabil, Oricum trebuie sa ai grija pentru ca nici odata nu stii cand poti ramane cu burta la gura. Sper sa fie totul in regula. Pupici.

| dodo1530 a răspuns:

Dc nu astepti pana ar trebui sati vaina ciclul mai simplubig grin

| deeeeea1 a răspuns:

Testul de sarcina il poti face la 1 saptamana-2 dupa contactul sexual.dar eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme, dar ca sa te linistesti fa acel test

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti face primul test de sarcina pe 17 noiembrie, din prima urina de dimineata. Totusi, daca este negativ, va trebui sa il repeti, in aceleasi conditii pe 20 sau pe 21.

| COD ROSU a răspuns:

Saptamana viitoare

| Mysteryossa a răspuns:

La 21 de zile dupa ultimu contact