Nu. Eu de pildă păstrez o relaţie de amiceţie cu cam toate fostele deşi pot să-ţi spun foarte sincer că nu aş reîncepe o relaţie cu absolut niciuna dintre ele.
E simplu! Relaţia nu a mers! Dar, asta nu înseamnă neapărat că e doar ea de vină sau că nu putem avea o relaţie de amiceţie foarte bună!
Mai ales dacă aţi stat doar două săptămâni, e foarte-foarte probabil chiar asta să fie: El consideră că o relaţie de dragoste între voi nu poate funcţiona (din terţe motive pe care tu şi el le ştiţi în mod cert mai bine). Cu toate astea, te respectă îndeajuns de mult ca om încât să nu te zboare violent din viaţa lui.
Numai bine.
Vrea sa se asigure ca esti bine... dupa un timp vei observa ca o sa se indeparteze din ce in ce mai mult.
Da inca mai tine la tine si vrea sa fi aproape de el ca prietena daca nu se mai poate ca iubita(deocamdata). cat ati fost impreuna?
Eu nu as putea sa fiu o simpla prietena cu persoana iubita.Deci nu stiu ce sa zic...
Da, inseamna ca inca tine la tine. exista persoane care se inteleg mult mai bine ca amici decat ca si iubiti. merita sa incerci, relatia voastra ar putea sa coteasca pe alt drum si sa se transforme in ceva frumos. bafta!