| sînziana24 a întrebat:

Cand puteti spune ca iubiti cu adevarat pe cineva?
tongue

16 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cand iubesti rational, cand dragostea ta nu e sufocanta si egocentrica!

Cand iubesti cu cap, pe scurt!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cea mai profunda, dar si cea mai dura "definitie" pe care am auzit-o eu pana acum, spunea ca DOAR ATUNCI sa spui cuiva aceste cuvinte, cand stii ca, si daca maine ar pati o nenorocire de genul sa ramana fara picioare, si sa simti ca vei ramane acolo, sa-l iubesti si sa-l ajuti pe celalalt toata viata!

Ei, grupa mica, puteti spune ca ati simtit asa ceva, atunci cand v-ati "daruit" virginitatea - si mai ales fara prezervativ! - "iubirii" voastre de 3, 6, 9 luni sau mai mult?! Reflectati putin!

| Crisu a răspuns:

Cand incepi sa simti fluturasi in stomac laughing, si cand nu il sti aproape ai face orice ca sa il vezi. Daca nu iti impartaseste aceleasi sentimente simti ca vrei sa mori. Tsi'ai da pana si viata pentru. persoana iubita.Asta e dragostea adevarata.

| Razvan a răspuns:

In momentul cand propria persoana trece pe locul 2happy

| irina20 a răspuns:

Cand pui fericirea persoanei respective mai presus decat a ta.

| Damian a răspuns:

Atunci cand simti cu toata fiinta, cand te gandesti non-stop, de nici nu poti dormi sau sa mananci daca nu este langa tine persoana iubita

| Crisstina a răspuns:

Cand te gandesti in cea mai mare parte din timp la el, iar in timp ce te gandesti la el inima isi grabeste pulsul, cand de fiecare data cand il vezi ti se inmoaie genunchii, cand nu poti sa-ti imaginezi cum ar fi fara el, cand simti ca ai vrea mereu sa fie langa tine.

| IrenneDrt a răspuns:

Pe cineva iubesti cu adevarat cand simti ca esti pregatit pentru o relatie, cand te indragostesti cu adevarat, cand iti doresti binele celui de langa tine si cand te simti fericit/a in fiecare zi alaturi de el. Iubirea este ceva rar, nu multi stiu sa iubeasca, asa ca daca iti doresti cu adevarat sa ai acea perosana si cand esti gata sa-ti dai viata pentru ea atunci e iubire...restu' ce zic fetele astea de 12 13 ani cu "imi place la nebunie de ala si nu stiu ce sa fac" sau "il iubesc enorm" nu e iubire. Iubire e atunci cand esti gata sa te dedici nu numai sufleteste ci si trupeste celui de langa tine.Asta se numeste increderewinking
te pup

| Katherine † Pierce a răspuns:

Atunci cand cunosti acea persoana si o accepti pe ea chiar si cu toate obiceiurile ei ciudatzele si pui fericirea ei mai presus de a ta.

| adina_6125 a răspuns:

Atunci cand simt cu adevarat ceva pentru acea persoana su cand ma gandesc la el non stopbig grin

| noname_1116 a răspuns:

D&G (Damian Ghe.) bine zis

| nivajna a răspuns:

Primul semn sunt fluturii in stomac si gindurile ce nu te lasa visurile cu ochii deschisi.

| Sorinella20 a răspuns:

Cand esti dispus sa faci orice si sa renunti la orice ar fi nevoie pentru acea persoana!

| Andrrada a răspuns:

Hmm.eu sincer nu spun "te iubesc", nu-mi place.asa ca mai bine ii demonstrez decat sa spun asa ceva, nu cred in vorbe.mai bine faptehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand persoana respectiva ma respinge si nu incetez sa ma gandesc la el nicio clipa indiferent de rezultat...sad

| simona_7326 a răspuns:

Atunci cand simti ca nu poti trai fara el si ai face orice ca sa il stii fericit.