Din ziua in care iti vine ciclul numeri zece zile in care nu ramai insarcinata, iar urmatoarele 10 zile se ramane insarcinata, iar restul 10 zile nu ramai, asta este calendarul
Fertilitatea maxima a unei femei este, dupa cum am citit eu, in ziua a paisprezecea.Binenteles ca depinde de fiecare organism in parte (atat in ceea ce priveste femeia cat si barbatul) de aceea se mai considera ca fertile 3-4 zile inainte si dupa aceasta zi.
Buna seara as dori sa stiu daca sunt insarcinata nu am facut momentan nici un test in seara asta am observat ca imi curge un lichid roz spre rosu si menstruatia mi-a trecut cam acum 10 zile maxim si de obicei ma doare burta cand imi vine... va rog sa imi raspundeti cat mai repede
Am o prietena care are nevoie de ajutor, si nu prea ma pricep, asa ca apelez la voi. A facut`o ptr prima data cu prietenul ei, dar nu a durat decat 2-3 minute, caci s`a speriat, si s`au oprit, doar a dezvirginat`o. El nu s`a terminat deloc. A treia zi a luat postinor, si menstruatita i`a venit regulat. Nu are sane de sarcina nu ?
Curiozitațibărbați întreabă: