Copiii sa ti-i doresti atunci cand ai sot si nu doar iubit si trebuie sa fie un acord comun, atunci cand va hotarati sa aveti un copil si nu trebuie lansat ca pe o stire de la orele 17 de la Stirile PROTV.
Cred ca prioritar pentru voi nu este copilul ci, intarirea relatiei voastre, asigurarea unui venit din care sa va asigurati cele necesare traiului pentru voi si copilul ce urmeaza a veni pe lume. A naste si a creste un copil, este o mare responsabilitate si ea este pentru toata viata si pentru acest lucru trebuie sa aveti amandoi o maturitate psihica si fizica adecvata procreerii.
Sfatul meu este "autorizat", eu am doi copii, o familie iubitoare care i-a ajutat sa creasca si sa fie oamenii integri. Va doresc si voua sa ajungeti un asemenea cuplu dar cred ca pentru acest lucru mai trebuie sa treaca ceva apa pe raul din proximitatea locuintei voastre.
Sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa ganditi anterior aducerii pe lume a unui copil, care are nevoie de hrana, dragoste, educatie si sprijin material si moral pana devine si el adult.
Am o veste trista pentru tine... din acest moment trebuie sa intretii doi! Iubitule imi pare rau dar din acest moment nu ai sa mai poti divorta, esti tatic! Imaginatie! o tenta de risc sau durere sau suferinta poate dubla cantitatea de bucurie. Succes!
Doamne fereste mai fato, esti minora, prietenul tau nu vrea copii din ce am vazut eu la postarile tale, tu vrei sa ajungi sa il cresti singura? Atat de scurta ai mintea, sa te apuci sa torni copii? Tu crezi ca un copil este o jucarie, il faci si il arunci cand te saturi de el? Ca se vede ca esti imatura. Mai bine intreab-o pe maica-ta lucrul asta, te va ajuta ea mai bine!
Cel mai bine este sa cumperi o pereche de botosei si cand vine acasa il speri putin zicandu-i ca esti bolnava si ca ai rezultatele de la analize si te intorci cu botosei tinandu-i la spate si cand te intreaba ce ai patit ii spui ca esti bolnava de iubire si ii arati botosei, atunci sigur va intelege.asa il ti in suspans si totodata o mare bucurie.