Gandeste-te in primul rand de ce anume ti-e frica daca vei gresi? Si daca deja ai sarutat si greul primului sarut a trecut dc te mai temi? greseli facem toti, incepatori sau nu.Si eu mai fac greseli un dinte-n dinte ceva acolo dar trec peste cu zambetul pe buze.N-ai dc sa te temi, la urma urmei e un sarut nu examen .Nu-ti mai fie asa frica pentru ca fetele nu-s asa rele sa stii.Baftaaaaaaa la sarutat! Iti doresc sa faci fetele sa tremure dupa un sarut cu tine
Pai si mie mi este frica cind dansez cu prietena mea sa nu o calc pe picior dar totusi trebuie sa dansez cu ea nu i asa? inteelgi tu?
1. nu o sa scapi deloc usor
2. chestia cu sarutu e total haotic
3. in general scapi de asta cand intalnesti o partenera mai stabila cu care sa nu te simti criticat sau cand iti incepi viata sexuala
Pai trebuie sa ai mai multa experienta, nu stiu trebuie sa exersezi mai mult sati treaca frica de care spui alta solutie nu vad
Nu-ti fie teama daca stii sa te saruti inseamna ca tu trebuie sa actionezi in felul urmator.Tie nu iti e frica tie doar iti e rusine si ca sa scapi de aceasta rusine trebuie sa fii cu ea mai des si sa o imbratisez sau sa o saruti pe obraz., sper ca te-am ajutat.
In primul rand trebuie sa iti placa fata iar apoi totul vine de la sine.
BezeaToxica întreabă:
Anonima17191 întreabă: