Se vede, putin, din luna a 3-a. Totusi este asa cum a zis Bula, depinde foarte mult de constitutie.
Depinde de persoana, constitutie etc.
Am avut colega la care sarcina a fost vizibila deja in luna a 3-a, iar alta a dus sarcina pana la nastere, incat nici parintii n-au observat-o.
La persoane mai subtirele, sarcina se vede mai repede si mai tare.
Buna, sunt noua pe acest forum, am ramas insarcinata la varsta de 16 ani dar sincer nu am stiut, am obs si eu ca imi creste burtica pe la 5 luni jumatate atunci am simtit si miscarile, era prea tarziu sa fac avort asa ca, cu ajutorul parintilor l-am pastrat, acum am 17 ani si o minunatie de fetita de 1 anisor, sunt ff fericita chiar daca tatal ei nu e langa noi, astazi mi-ar fi parut rau daca faceam avort, e mare pacat si in plus nu sunt prima sau ultima, app prin intermediul acesta las id-ul meu grigore_laura93 si toate fetele care au facut bebei de la varsta asta, si vor sa discutam, sunt nerabdatoare sa vorbim,
va ast
Bravo laura ca ai tinut bebelasul este un lucru ff frumos nu conteaza ani.eu mi-am dorit mereu un bebelus si uite caci acum la 22 de ani dumnezeu mi-a dat si mie un bebe sunt ansarcinata an luna a 4 si am o burta mare se vede destul de bine sunt ff fericita ca devin mamika. te stimez mult pentru ca ai tinut acel mic ingeras va doresc numai bine...ashley