Nu mai tin minte in cazul meu, dar mi-a placut de sora mea care i-a raspuns nepotelului ca ea si tati s-au tinut de mana si s-au pupat si asa a aparut el. Mult mai buna varianta decat cu barza
Cand aveam vreo 2 ani si maica-mea a ramas insarcinata cu sora mea, mi-a fost clar ca la fel s-a intamplat cu mine. Nu imi amintesc daca am avut o discutie cu ai mei, dar stiu ca am inteles ca asa apar copiii: din burta mamei, printr-o metoda de care si tata era clar responsabil, altfel nu ziceau: copilul nostru. Cam asta stiu ca am gandit ceva vreme, pana m-am lamurit cum e cu organele reproducatoare si nasterea.
Eu chiar nu imi mai aduc aminte asa clar. Stiu doar ca o vedeam pe mama insarcinata si stiam ca acolo e bebe mic. Dar nu stiam cum aparuse, ma gandeam ca i-l implantase barza acolo. Pe urma, cand eram la scoala am auzit tot felul de bazaconii pe care nu le credeam pana cand ne-a luat tata deoparte, aveam vreo 10 ani si ne-a explicat cum sta treaba cu fetele si baietii. Si acum mai am urechile rosii de atunci)