Buna, fix asa am patit si eu la inceputul relatiei cu fostul iubit...cu fetele eram cea mai mare in gura, iar cand vb cu el ma intimidam si nu stiam ce sa ii spun, ce subiecte sa aduc in discutie, dar cu timpul m-am obisnuit cu el, am inceput sa vb una-alta si asa am inceput sa comunicam foarte bine.Eu zic sa te relaxezi, sa lasi sa vina totul de la sine, gaseste ceva subiecte interesante, despre relatia voastra, despre hobby-uri comune daca aveti, incetul cu incetul te vei obisnui cu el si iti va veni in minte subiecte astfel incat sa nu ramai in pana de cuvinte!
Pai vorbeste cu el ceea ce vorbesti cu prietenele tale(exceptie:chestiile de fete )
Daca unul dintre voi e tacut. e de ajuns. poate nu prea aveti nimic in comun. daca va iubiti incercati sa faceti mai multe lucururi impreuna ca sa aveti despre ce sa vorbiti
Lasa sa vb el.si daca te intreaba de ce taci. spune caiti place si sa taci cu el.iti lasi inima sa vb. adica sa bata. din dragoste
Pai cred ca cu prietenele te simti mai bine adica in largul rau si de asta vorbesti orce...in schimb cu iubitul este mai greu pentru tine asa mi se intampla si mie cu fetele pot vorbi orce mai ales cu alea care le cunost bine si stiu ca nu ma barfesk si imi sunt alaturi dar cu iubitul sau prietenul mai putin stiind ca si el este cu mine si ma iubeste nu prea pot vorbi orce.Cand vorbesti cu o fata iti este mai usor sa vorbesti cu ea ca este si ea fata poate a trecut prin ce treci sau va dati uneia sfaturi dar bine si baieti poate da sfaturi dar ei nu stiu prin ce trec fetele si de asta esti mai deschisa cu fetele dechat cu baieti
Incearca sa te simti in largul tau, sa vorbiti despre anumite chestii, ce a mai facut etc.