Acum un an si 2 luni... e cel mai dragut baiat din lume, il iubesc pentru ca desi ma supara stie sa ma faca si fericita!
Hm... cred ca in clasa a 5-a sau a 6-a... avea cel mai frumos zambet pe care l-am vazut vreodata...
Shin
Acum 3 ani.Nu ne suportam si ne certam mereu, nu stiu cum am putut sa ma indragostesc de el dar a fost frumos.Parea un baiat k, romantic, ma simteam protejata, multe fete il placeau, era mult mai mare eu eram o copila...Prima dragoste...nu o voi uita niciodata!
La 16 ani. Am avut o relatie de doi ani. Nu o sa spun ca era cel mai dragut si mai bun din lume, avea si el defectele lui. Dar m-a invatat sa iubesc, mi-a aratat viata cu bune si cu rele. Ii sunt recunoscatoare si in ziua de azi pentru tot ce m-a invatat. Acum suntem amici.
Acum un an, nu stiu daca a fost chiar iubire dar a fost mult mai mult decat atractie fizica, M-a cucerit prin felul lui de a fi, e amuzan, sensibil.
Pe la 15 ani si acum sunt indragostita de aceea pers. m-a cucerit inocenta si blandetea lui... n-a facut nimic special sa ma cucereasca. a fost de ajuns o privire, un zambet ca sa-mi ajunga la inima.este un baiat cu totul deosebit.simpla lui prezenta ma face sa ma pierd.:X pacat k este cam imposibila iubirea noastra.ne despart multe in fiecare zi tot plang din aceasta pricina.in fine.tot ce sper e in curand sa fim impreuna
Nu prea m-am indragostit asa tare in viata mea, mai mult atractie fizica, dar pot spune ca am simitit ceva asemanator cand eram mai mic la scoala in scoala generala
Cand eram in clasa a 11... a durat aproape 2 ani, dar din pacate s-a terminat totul
Prima data? La liceu adica acum un an :p eram boboaca si am inceput sa vb pe mess k un baiat din liceu mai mare k 2 ani :p [era arab] si pur si simplu k timpul m-am indragostit de el. ma rog am fost impreruna si dupa 4 luni ne'am desparytit mi-am dat seama k nu este de mine Tu?
Buna.
inainte sa termin scoala, m-am indragostit prima data...
ma cucerit cu tot ce avea el, mi-a placut tot la el, este cel mai deosebit baiat pe care la-am avut in toata viata mea...desi nu mai suntem impreuna il pastrez a pe un trofeu in inima mea... si in momentul d fata mai tin putin la el
am ramas aminci acum.
pa
pa
Prima data m-am indragostit acum 6 ani, nu ma cucerise, am stat cu el sa scap de el ca era prea insistent, apoi a aparut iubirea. :X
Mam indrogostit prima data primavara aceast de un baiet... mi-a fost foarte bine impreuna si la mine in stomac marca zbura fruturasi
De cand am vazut persoana pentru prima data m am si indragostit:X.la tara ma cucerit. desi el sta fata in fta cu blocu meu:d.ne iubim foarte foarte mult :X:XX:X::X