| TsunamiiiYay a întrebat:

Cand te spovedesti, ar trebui sa ii spui si ca ti-ai inceput viata sexuala sau mai bine sa nu zici? laughing (sub 18 ani)

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca te duci la spovedanie, ai obligatia sa spui absolut tot, inclusiv despre sex.
Daca nu ai de gand sa spui asa ceva, nu te mai duce la biserica, ca pacatul este mai mare, sa minti in biserica!
NU are importanta ca faci sex sub 18 ani, sau peste 18 ani, atata vreme cat este pacat sa ai sex in afara casatoriei.

12 răspunsuri:
| MishuD a răspuns:

Wtf, cum sa ii zici?
Ai toate șansele ca popa sa te toarne alor tăi sau altcuiva.
Nu e treaba luo ce faci tu cu iubitul tau, nici macar nu trebuie să știe ca ai iubit.
Ii zici ca ești fetiță cuminte, singura și virgina. Si atat.
Toată treaba cu "spovedania e secret" nu-i decât un bullshit care să facă fraierii sa zica totul că apoi popa să spună mai departe si cand il întrebi dacă el a zis zice xeva gen "nu, dar Dumnezeu te-a pedepsit si s-a aflat secretul"...

| SkyPilot a răspuns:

Trebuie sa zici! Cu detalii si poze pe smartphone!
Vezi aici lista pacatelor de spovedit:
http://ziarulunirea.ro/......ti-241012/

| aXy99 a răspuns (pentru SkyPilot):

"29. Am împrumutat cu camăta (dobânda) la persoane fizice."

Sa inteleg ca de la persoane juridice, cum ar fi bancile, este in regula? laughing
Tot camatari sunt si aia.

"94. M-am împreunat cu soţul (soţia) de mai multe ori în 24 de ore.

95. M-am împreunat cu soţul (soţia) în diferite poziţii, ca animalele."
Mai era una amuzanta, am muncit prea mult la serviciu rolling on the floor

| corbulalbrosu a răspuns (pentru aXy99):

Felicitari. Pacatele extrase sunt cat se poate de...sugestive. rolling on the floor rolling on the floor Bravo!

| SkyPilot a răspuns (pentru aXy99):

De-aia l-am si pus, prea e haios!

| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă vrei să te spovedeşti, evident că trebuie să spui si chestia asta. Popa a auzit oricum multe la viata lui. Dacă îţi selectezi ce spui si ce nu, n-are niciun sens spovedania. Ideea e să mărturiseşti toate păcatele si astfel le vei constientiza mai bine si te vei "elibera".

| Irinel15123532 a răspuns:

Da, trebuie sa il marturisesti. Dumnezeu condamna acest pacat si este unul destul de mare, dar Hristos iti ofera iertare pentru acest pacat, Isus te iueste si doreste o relatie personala cu tine. https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY
https://www.youtube.com/watch?v=HE1JG6fSlXE&t=6s

| Jonnymiksa a răspuns:

Da trebuie să-i spui tot spovedania se cuvine să fie dreaptă, adică să spui adevărul.

| Pesmet1010 a răspuns:

Ehh nu trebuie sa stie chiar totlaughing)) daca te intreaba spune si tu ca Nu laughing

| aXy99 a răspuns (pentru Pesmet1010):

Nu va intreba asa cevalaughing

| agrisan a răspuns:

Eu nu m-am spovedit niciodata si nici nu o sa ma spovedesc. Nu am nevoie de intermediari ipocriti intre mine si Dumnezeu sa mi se ierte pacatele. Dumnezeu le cunoaste mai bine decat orice preot si chiar decat mine.
Nu sunt sectant, cum se spune. Sunt ortodox.

| agrisan a răspuns (pentru agrisan):

Si apropos, imi fac cruce si zic: Doamne iarta-ma ca am gresit, atunci cand stiu ca am gresit.