| fic a întrebat:

Cand ti-o baga inauntru cum se simte, adica doare? Voi astea care nu stiti nu va bagati! >D

Răspuns Câştigător
| alexuta13pe a răspuns:

Iti sp p mes da-mi id tau big grin ca sa nu vada totiwinking

22 răspunsuri:
| Aidan a răspuns:

Daiana Biriescu, fii sigura ca tatal tau va afla despre asta si va putea sa-ti explice.
Bine ca exista facebook.
https://www.facebook.com/biriescu.daiana

| fic explică (pentru Aidan):

La ce ai vrut sa te referi spunand asta?

| fic explică (pentru Aidan):

Si de unde stii tu ca va afla tata? laughing

| timeea7 a răspuns:

Du-te fata si te joaca cu papusile!
Doamne

| Emilian65 a răspuns:

Daca baiatul care ti-o baga tare, este si normal sa te doara. Dar daca o baga mai cu mila, durerea va fi mai mica.

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, parinti sunt singurele persoane care te pot lamuri in acest sens!
Daca ti-e rusine sa intrebi, insemna ca nu esti pregatita nici pentru discutie cu atat mai mult pentru actiune.

| Alcyon a răspuns:

Da, te doare. Si daca ai sub 16 ani, e si mai rau, fiindca trupul tau nu este suficient de dezvoltat pentru un act sexual. Ca sa nu mai spun ca pe urma incep si problemele gen: sarcini nedorite, avorturi, BTS-uri, afectiuni ginecologice.

| fic explică (pentru Alcyon):

Uite un om care raspunde frumoswinking :*

| Danysan a răspuns:

Ma pregateam sa iti spun pe direct cum sta treaba -dar daca esti tipa dupa face -eu zic sa iesi la poart si sa sari cu fundu in Nisip -apoi mai vb!

| fic explică (pentru Danysan):

Aia ii sooramea asa ca gura tongue

| Danysan a răspuns:

Mda-sa te cred-poate esti mai Sincera si apoi o sa te ajute si lumea.Cicou mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu crezi ca esti cam mica sa stii despre asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

„Voi astea care nu știți..." Dar tu ce știi tu copilă? Mai faci și gura mare! Fii cuminte și stai în banca ta!

| fic explică (pentru anonim_4396):

Du-te dracu ma jigodie!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

In buzunar se simte cel mai bine, mai ales in portofel sau pe card, este vorba de remuneratie nu?

| Captoresque a răspuns:

Ne pare rău dar noi ASTEA nu ne ocupăm de comercializat castraveți.

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna seara! Daca tu de la varsta asta vrei sa inveti cum sta treaba cu "bagatul" si " scosul", imi cam este frica pentru viitorul tau, sincer. Ti-as zice sa citesti o carte, dar sunt sigura ca nu vei face asta... Oricum, ai grija ce faci. Seara buna!

| WhiteLover a răspuns:

1-nu cred ca ai 18 ani, o fata de 18 nu pune o intrebare de genul
2-depinde de persoana, sunt fete care se simt bine din prima, altele care le doare prima data sau simt ceva disconfort primele dati. Oricum devine tot mai placut odata cu experientawinking

| 83Cosmin a răspuns:

Doare rau...

| fic explică (pentru 83Cosmin):

Ehh...ce sa zic..esti baiatwinkingwinking

| DariusAdrian a răspuns:

In functie de culoare va doare mai mult sau mai putinhappy iti recomand varianta Negru ca sa te obisinuiesti de mica