anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand totul se pierde,cand iti pierzi speranta, cand nu ai pentru ce continua.Si nu mi mai pasa de nimic.

Răspuns Câştigător
| d3javw a răspuns:

Eu pot să trec cam peste toate...E chestie de caracter..Sunt multe,, gropi'' în viață dar încearcă să gândești pozitiv că nu totul poate fi rozbig grinsi mergi mai departe de fiecare data!

14 răspunsuri:
| BeAmazing a răspuns:

Viata e frumoasa trebuie doar sa stii cum sa o traiesti. Gandeste-te daca ceea ce ti s-a intamplat va mai conta peste 5 ani?! Daca nu, atunci bucurate de viata pentru ca trece foarte repede!

| Latinmoon a răspuns:

Trebuie sa te ridici mai sus de atat niciodata nu s-a sfarsit totul.
Acesta este un prilej de a incepe din nou de la inceput!winking

| Zenit313 a răspuns:

Maturizeaza-te.tu nu ai probleme!
Ai tot ce iti trebuie pentru un trai decent.
Este varsta pubertatii cand te crezi foarte foarte destept si important.dar nimeni nu te cauta.

Mergi la psiholog...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se mai intampla, asa e.Am fost asa timp de un an si jumatate.Si stii cum s-a schimbat tot? Si iti spun sincer, pentru ca acum cateva ile s-a intamplat si incerc sa imi mentin aceasta stare.:sa nu iti pese! happy. gandeste-te ca o viata ai si trebuie sa te bucuri de ea, nu sa plangi si sa te descurajei din fiecare nimic happy.De fapt nu pot spune ca am trecut peste starea asta, inca o mai am.Simt ca tot ce a fost bun nu mai e, ca nu primesc nimic din ceea ce vreau, ca nu am de ce sa traiesc, ca nu imi pasa.Am stat ceva timp singura si m-am chinuit sa gandesc pozitiv.Am reusit happy, iti recomand.Si iti mai recomand cartea "Dincolo de gandirea pozitiva"am terminat-o acum o saptamana si ma simt mult mai binewinking
Bafta tare! puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor!

| NuMaContrazice a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta o data ...ai raspunsul meu acolowinking

| NuMaContrazice a răspuns:

Uita-te la asta http://youtu.be/Gc4HGQHgeFE si o sa te convingi ca viata merita traita!

| papusica987 a răspuns:

Analizezi ce probleme ai, te gandesti ca altii au probleme mult mai grave, gandesti pozitiv si o sa treci peste.
fi puternic/a, toata lumea are probleme!

Răspuns utilizator avertizat
| andreiush25 a răspuns:

Alt emo

| adrianamara a răspuns:

În ce priveşte goana după chinuri şi înverşunarea în suferinţă, îndrăgostitul gelos e cam singurul care-i poate face concurenţă martirului. Şi, totuşi, în timp ce acesta din urmă e canonizat, celălalt e luat în râs.

Emil Cioran în Silogismele amărăciunii,

| Molecula a răspuns:

Trebuie sa stai in liniste cateva minute si sa te aduni, sa arati ca esti puternic/a si sa o iei de la capat, sa iti invingi gandurile astea. bafta!

| bibiiiy a răspuns:

Mda..Simt si eu asta uneori, si e foarte trist, but, this is the life!

| xJustJuss a răspuns:

E o depresie, iti trece repedElaughing

Întrebări similare