Cine ti-a zis prostia asta? nu trebuie sa mergi, stai linistita mergi doar daca esti bolnava sau ai vreo problema...
Oare ce procent al promovabilitatii la BAC va avea generatia ei?
Ai facut prostioare si nu vrei sa afle mami? pai pana ajungi u in clasaa 9 mai trece ceva timp poate se schimba cate ceva
Da, ca sa vezi daca ti-au crescut balauri inauntru la liceu nu te primeste infectat cu balauri!
In unele scoli e obligatoriu. Da' te mai pune si la teste alea alea. am un pachet cu tot ce trebuie sa faci. PM daca doresti.
Doar daca nu intentionezi sa incepi vreo relatie cu ginecologul, altfel, nu vad de ce-ar fi obligatoriu!
Stai linistita nu e nimic strasnic...o sa te intrebe daca ai inceput viata sexuala si daca merge menstra regulat, si dupa o sa te controleze numai pentru a vedea daca ai eliminari daca este totu' in regula nu daca esti virgina ca asta e treaba ta...Bafta
Va radeti toti de ea, a pus o intrebare si ce? gata? hahaha si hihihi. Am si eu 13, anul viitor merg si eu in a 9 si tot aud zvonuri prin scoala de la elevele mai mari ca intr-a noua trebuie neaparat sa mergi la ginecolog, si tot imi pun si eu intrebari, de ce? ce o sa fie, ca unele barfe sunt chiar dezgustatoare, ca de mersu` la ginecolog nu ne spune nimic la scoala, iar parintii nu-si prea iau inima-n dinti sa ne vorbeasca despre asta.
Uite, parerea mea e ca nu trebuie sa nu fii virgina sau sa fii o proasta pentru a da astfel de intrebari, e doar legat de personalitatea omului, de constiinta sa, iar daca nu poti vorbi despre ceva cu parintii, singura cale e internetul.