| Farcas a întrebat:

Cand un baiat te pipaie in locuri intime si ii bate inima foarte tare ce inseamna?

Răspuns Câştigător
| ioanaa a răspuns:

Inseamna ca vrea ceea ce vor majoritatea baietilor...

25 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Posibil să te îndrăgostești...
Pa, pa.

| tukhey23 a răspuns:

Cred ca te place. si tu la fel

| fany74 a răspuns:

Inseamna ca vrea ceva

| iulia18 a răspuns:

Prin stimularea tactila are loc excitatia iar receptorii conduc raspunsul si la alte organe producand de exemplu amplificarea batailor inimii.

Anna
| Anna a răspuns:

Oare ce vrea?!

| psiholoaga a răspuns:

Ca e excitat si i se accelereaza ritmul cardiac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minastire 'ntr-un picior, ghici ciuperca ce e? ce crezi ca vrea? happy

| hashe86 a răspuns:

Haha
contrar raspunsuriilor anterioare eu cred ca saracutul e emotionat de nu mai poate."oare ii place?""oare am mers prea departe?""sa continuu?""uf sper sa nu vada cat de emotionat sunt!""fii barbat jonhele ce naiba", cam astea ii trec prin cap atuncihee hee

| anonim a răspuns:

O vrea pe prietena ta.big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Inseamna ca el te iubeste si ca si u il iubesti pe elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are emotii...

| mary_9593 a răspuns:

Te doreste happy

Janina
| Janina a răspuns:

Ca are emotii...happy

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ti-a raspuns deja corect, colega mea, psiholoaga! Ar mai putea di si detaliul ca poate face prima oara asa ceva si atunci, e si mai explicabil! Mare atentie la igiena mainilor! - amadoi, pentru ca pasul urmator ar fi sa ii faci si tu lui putina placere, relativ identic, dar se mai poate discuta, calm, cu umor si buna intelegere! Invatati si exersati PETTING-UL! Bafta!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Te doreste si este emotionat, asteapta sa vada cum vei reactiona tu.

cami
| cami a răspuns:

E indragostit si te doreste!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Inseamna ca nu mai gandeste cu, capul de pe umeri ci cu wee-wee. Si evident, partenera e doar carne.

| Uana_5406 a răspuns:

E timid si simte ceva pentru tine happy

| don_alex a răspuns:

Dar tu ce vrei?!

| catalina_2916 a răspuns:

Inseamna k se afla intr-un grad mare d excitare si k ar vr si o posibila partida d sex...

mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca este simplu de tot, baiatul este excitat si incearca sa vada tu, pana unde esti dispusa sa mergi.
Atingerea in zone intime, cu mainile "murdare", pentru ca a pus mana pe diferite lucruri inainte de a te pipai si nu s-a spalat, poate conduce la faptul ca tu, sa te infectezi cu anumiti microbi si nu este cazul sa-l mai lasi cu urmatoarea ocazie cand va intalniti, cand urmeaza sa si dicutati deschis aceasta problema. Daca tu esti virgina, atunci trebuie sa-ti pui si intrebarea daca esti dispusa sa mergi pana la capat, adica sa ai o relatie sexuala cu amicul tau, in caz contrar, pe viitor, nu trebuie sa-i mai permiti sa te atinga, pentru ca este riscant, el excitandu-se exagerat sa-si piarda controlul si te trezesti "femeie", cat ai zice peste.Cred ca ti-am dat de gandit si mai mult chiar, trebuie sa-ti pui intrebarea daca tu esti indragostita de prietenul tau de a-ti ajuns asa de "apropiati", incat tu sa-i permiti sa te excite pe aceasta cale. Daca acest sentiment nu te anima, in loc de o asemenea intalnire, "bea si tu un pahar cu apa rece", si gandeste ce vrei sa faci cu viitorul tau.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai vrea ce vor toti baietii thinking

| tupeista a răspuns:

Inseamna ca te vrea si nu mai poate...ATENTIE daca reactioneaza asa nu inseamna neapara ca te iubeste... poate nu a foacut-o de mult, poate ii place cum arati si este innebunit sa te incerce...depinde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa te excite incat sa o faci cu el

| lupusor a răspuns:

Cred ca ar vrea sa daceti...