Buna! eu inca nu mi-am inceput'o! cat despre acei care si'o incep la 12-13 ani...sunt influentati, si cred ei ca au gasit "marea dragoste",,, o sa regrete mai tarziu. orice greseala in viata se plateste! si sincer eu nu as regreta, bineinteles daca as sti ca persoana respectiva ma iubeste, si ca sunt in continuare cu ea daca nu! atunci DA! as regreta
Nu mi-am inceput-o inca.
Ca parere am despre cei care si-o incep la 12-13 ani?
Isi distrug viata, efectiv. Fac o alegere pe care cu siguranta o vor regreta mai tarziu. Distrug acel sentiment unic, care este menit sa fie imparatasit numai cu persoana iubita.
Daca uh ai varsta asta esti nebuna fetitzo!,,, eoo am 11 ani si gandesc mai matur ca uh esti varza! cum sa incepi viata sexuala la 12-13 e prea devreme ca daca o incepi acum toata viata o sa-ti plac sexul si vei deveni o curva! nu stiu fa ce vrei dar eoo te sfatuiesk sa o las-o pentru ma tarziu (16-17) atunci ar fi mult mai bine sanatate!
Stai oleaca /( pentru anonim.) am 15 ani si nu am de gand sa mi-o incep am vrut doar sa aud parerea altora nu e rau sa afli parerile celorlaltor persoane nu?
Viata sexuala mi-am inceput'o la 15 ani si nu regret absolut nimic, am facut exact cand am simtit eu si mi-a prins bine, iar cat despre cei care incep de la 12-13 nu stiu ce sa spun... e prea devreme si sa se abtina pana la 15-16 hai 17ani.
14 ani aveam.nu regret.si nu cred ca rapesc o copilarie ce crezi ca daca eu fac sex cu o fata de 15 ani ii distrug viata? nu o sa mai manance a 2-a zi si nu mai vb? lol.nu sunt de accrod dar nu cred ca distruge vieti
Si eu mi-am inceput viata sexula ala o varsta frageda, insa crede-ma ca nu regret nimic! Omul cu care-am facut-o il ador si ma adora.Intr-adevar au existat momente in care ziceam"Poate ca era mai bine sa nu fac nimic si sa mai astept" insa cand am gandesc la cum ma tine de mana si ma saruta parinteste pe frunte si cum imi da sfaturi si la cate am invatat de la el, imi spun"Alta solutie mai buna nu exista!".
Unii sunt doar niste copii si nu-si dau seama de gravitatea actiunilor lor, insa cine sunt eu sa-i judec?
Mmmm credeti ca conteaza atat de mult daca ai 12-13-15? eu mi-am inceputo la 13 si pana acum nu am regretat(O VIATA AI)
21 am acum, la 14 şi jumătate mi-am început-o. Nu regret nicio secundă. A fost prima mea iubire, relaţia a ţinut aproape 2 ani şi s-a terminat pe bază de geografie.
Nu am nicio părere vis-a-vis de cei care o fac la 12 ani. E treaba lor. Am o părere (de rău!) pentru cei care fac copii la 12 ani pentru că sunt întreţinuţi pe banii statului şi deci implicit ai mei şi nu prea-mi convine să subvenţionez inconştienţi.
Nu e important prea mult când o faci ci cum o faci (protejat sau nu) şi cu cine o faci (cu cineva căruia-i pasă în vreun fel de tine, sau nu).
Noroace.
andra7664 întreabă:
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă: