Prima dragoste chiar nu cred ca se uita. Eu m`am indragostit la 17 ani de un baiat de aceeasi varsta si toata povestea a durat 3 ani. A fost frumos cat a durat. A trecut mai bine de o luna de cand nu mai sunt cu el, si acum imi dau lacrimi cand imi amintesc. Prima dragoste sunt primii pasi facuti in 2 si totul ramane intr-un colt de suflet.
Buna, normal ca nu am uitat prima dragoste, nu se uita niciodata, mai ales ca sunt cu el in prezent. Prima oara m-am indragostit la 13 ani jumate... el avea 18 ani jumate si a fost dragoste la prima vedere, am crezut ca e doar atractie, ca imi va trece repede, dar nu a fost asa. M-a vrajit complet, imi placea felul cum vorbeste, cum glumeste si mi-a placut ca era un baiat cu simtul umorului si inteligent. Am vorbit noi o perioada dar pana la urma ne-am indepartat unul de altul, eram destul de imatura. Dar soarta a facut ca eu sa fiu cu el, de un an si ceva suntem impreuna si ne intelegem ff bine, de cand l-am cunoscut mi-a placut de el si eram moarta dupa el si am reusit sa fiu cu el dupa 2 ani, desi am mai fost despartiti tot impreuna am ajuns sa fim, acum relatia merge super.Deci el a fost prima mea dragoste si timp de 3 ani tot pe el l-am iubit si il iubesc, el mi-a dat primul sarut si ultimul pana in prezent.
Prima dragoste de "copil" am avut-o la 15 ani si m-am plictisit de cum am iesit impreuna. dar dragostea adevarata am cunosctut-o acum doi ani, actualul meu sot, culmea este ca m-am indragostit de el dupa mult timp de cand am inceput sa iesim impreuna.
Pe la 14 ani, a fost o iubire virtuala nici nu stiam cum arata, si cu toate astea cand nu intra pe mess plangeam , si mai tinem legatura chiar daca in prezent am o relatie reala.
Eram in clasa a 11 a... Eu eram organizator al balul bobocilor, ea boboaca, o frumusete de fata care mi-a impletit inima atat de bine in jurul inimii ei 2 ani si jumatate. O perioada magnifica cu multe lacrimi de fericire dar si multe de tristete. Odata cu mutarea mea din oras pentru facultate a venit si o mica mare infidelitate peste care am trecut, dar dupa un an de la acel incident, cu multa tristete inimile noastre s-au despletit cu mult "sange" varsat. Cam un an de zile am suferit datorita golului si a frigului lasat in suflet dar acum inima mea se incalzeste iar
Prima mea dragoste am intalnit-o la 16 ani jumatate si de atunci suntem impreuna, de 8 luni.:X
Prin clasa a 9-a... Normal ca prima iubire nu se uita Eu cel putin am ramas cu amintiri frumoase din perioada aceea.
Pana la 18 ani nu vorbeam despre iubire, radeam cand auzeam La 18 ani m-am indragostit si eu, de o romanca frumoasa. Singura romanca pe care m-a iubit-o. Pana atunci ma credeam centrul universului, eram atat de ingamfat, mandru de mine, dar de cand am vazut-o mi-a cazut cerul in cap. Avea 17 ani si ne-am cunoscut la prezentare de moda, ea fiind fotomodel. Dragoste la prima vedere, moldovencele au farmecul lor aparte
AndrewTate7789 întreabă: