La 7 ani. Eram la un orfelinat!
Cu mine in grupa era o fata simpatica dar nu eram indragostit de ea. O chema Irina. Intr-o seara cind mincam cu toti impreuna dadaca si educatoarea noastra a intrebat-o pe ea pe cine iubeste. Ea a raspuns ca eu. Atunci dadaca a spus sa ma apropii de Irina si sa o sarut pe obraz. Eu eram cel mai destept si cel mai cuminte baiat si luam toate lucrurile in serios. Poate de aceea si ma ales.
Eu m-am apropiat (dar cu putine rusine) si am sarutat-o. Nu am simtit nimic. Dar cind ea m-a sarutat am crezut ca sunt in Rai. Cinstit, o iubesc si acum dar niciodata nu i-am spus asta.
Salut! Eu m-am indragostit prima data la 10-11 ani...de o fata mai mica decat mine cu un an si a fost un fel de "dragoste la prima vedere".Da nu stiu daca e corect sa o numesc asa...la varsta aia
La varsta de 13 ani. Am venit in Spania si am cunoscut un baiat care era cu mine in clasa, pana cand intr-o zi mi-a trimis o noca ca vroia id-ul meu, eu nu stia de la cine era nota si am intrebat cine mi-a dato? de la cine este? si un baiat mi-a spus:
-Este acel baiat de acolo.
Eu: care baiat?
-acela
Eu i-am dat id-ul meu si am strigat la el ca sa ii dau nota, si cand s-a intors si m-am uitat la el m-am indragostit pe loc
a fost misto, dintr-o data inima a inceput sa-mi bata din ce in ce mai tare doar uitanduma la el, dar el deja statea cu cineva si dupa un timp s-au despartit, mi-a spus ca vrea sa fim impreuna dupa 2 luni cand s-au despartit si am avut primul meu sarut cu el
La un concurs national, 24 apr 2010, de un tip care traieste la 700 km departare de mine. Statea in acelasi internat cu mine, l-am vazut cateva clipe si mi-au ajuns. Cand am inceput sa vorbim, pur si simplu STIAM ca va insemna enorm pentru mine. Si asa a fost.
Inainte sa-l cunosc, chiar crezusem ca iubisem si inainte. M-a dat cu totul peste cap, mi-a schimbat viata si perceptia mea asupra ei, modul de a ma privi pe mine insami (aveam o parere foarte proasta despre mine inainte), m-a facur fericita si inca ma face. Actualmente este cel mai bun prieten al meu si probabil una sau chiar cea mai importanta persoana din viata mea.
Eu la gradi pe la 6-7 ani ce sa zic eram buni prieteni ne faceam felicitari cum ar fi de dragobete, glumeam, radeam da era si foarte frumos nu cel mai da era si cesamai m-a si sarutat.
La gradi
pe la 5-6 ani
de unu. Andrei
tin minte. cand isi dadea bretonul de pe ochi imi taia respiratia
l`am vazut acum vreo` 2-3 luni... dar acum e mare si urat
Sincer, cu adevarat, m-am indragostit la 2 luni dupa ce m-am combinat cu iubi meu Pana la 15 ani, nu pot spune ca am fost indragostita, poate doar mici atractii, dar acum stiu ce inseamna sa fi cu adevarat indragostita :X
am 13 ani...si amus 2 luni m-am indragostit :X .
deci, eu am plecat din cls 3a in Italia si m-am rentors in clasa 5a, si era o fata cu un an mai mare ca mine.gaby.acum sunt cls 7a, si in timp de 2 ani nici macar n-am stiutca ea exista(pana amus2luni)adica am vazut-o dar doar pe la spate sa zic asa, nu i-am vazut fata.sau doar asa 1-2 sec si gata .si ea la fel. si acum peste cam 2 ani. neam uitat fata-n-fata si am zambit amandoi! :X:X:*:* si m-am indragostit pe loc... dupa am vb pe mes...si a doua zi am fost impreuna :X:* si inca suntem
11-12 ani eram buni prieteni dinainte de gradinita si am mers la scoala impreuna si el s-a indragostit primul apoi cand am auzit asta pluteam prin nori...la liceu eram un cuplu si inca si acum suntem impreuna
Curiozitațibărbați întreabă: