| Diana_6198 a întrebat:

Cand v-ati indragostit prima data si cum:X? >Fundita:happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 7 ani. Eram la un orfelinat!
Cu mine in grupa era o fata simpatica dar nu eram indragostit de ea. O chema Irina. Intr-o seara cind mincam cu toti impreuna dadaca si educatoarea noastra a intrebat-o pe ea pe cine iubeste. Ea a raspuns ca eu. Atunci dadaca a spus sa ma apropii de Irina si sa o sarut pe obraz. Eu eram cel mai destept si cel mai cuminte baiat si luam toate lucrurile in serios. Poate de aceea si ma ales.
Eu m-am apropiat (dar cu putine rusine) si am sarutat-o. Nu am simtit nimic. Dar cind ea m-a sarutat am crezut ca sunt in Rai. Cinstit, o iubesc si acum dar niciodata nu i-am spus asta.

8 răspunsuri:
| JustForU a răspuns:

Salut! Eu m-am indragostit prima data la 10-11 ani...de o fata mai mica decat mine cu un an si a fost un fel de "dragoste la prima vedere".Da nu stiu daca e corect sa o numesc asa...la varsta aia laughing

| AlysaAly a răspuns:

La varsta de 13 ani. Am venit in Spania si am cunoscut un baiat care era cu mine in clasa, pana cand intr-o zi mi-a trimis o noca ca vroia id-ul meu, eu nu stia de la cine era nota si am intrebat cine mi-a dato? de la cine este? si un baiat mi-a spus:
-Este acel baiat de acolo.
Eu: care baiat?
-acela
Eu i-am dat id-ul meu si am strigat la el ca sa ii dau nota, si cand s-a intors si m-am uitat la el m-am indragostit pe loc
a fost misto, dintr-o data inima a inceput sa-mi bata din ce in ce mai tare doar uitanduma la el, dar el deja statea cu cineva si dupa un timp s-au despartit, mi-a spus ca vrea sa fim impreuna dupa 2 luni cand s-au despartit si am avut primul meu sarut cu el

| bunnylover537 a răspuns:

La un concurs national, 24 apr 2010, de un tip care traieste la 700 km departare de mine. Statea in acelasi internat cu mine, l-am vazut cateva clipe si mi-au ajuns. Cand am inceput sa vorbim, pur si simplu STIAM ca va insemna enorm pentru mine. Si asa a fost.
Inainte sa-l cunosc, chiar crezusem ca iubisem si inainte. M-a dat cu totul peste cap, mi-a schimbat viata si perceptia mea asupra ei, modul de a ma privi pe mine insami (aveam o parere foarte proasta despre mine inainte), m-a facur fericita si inca ma face. Actualmente este cel mai bun prieten al meu si probabil una sau chiar cea mai importanta persoana din viata mea.

| Biutzu a răspuns:

Eu la gradi pe la 6-7 ani ce sa zic eram buni prieteni ne faceam felicitari cum ar fi de dragobete, glumeam, radeam da era si foarte frumos nu cel mai da era si cesamai m-a si sarutat.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

La gradilove struck
pe la 5-6 ani tongue
de unu. Andrei big grin
tin minte. cand isi dadea bretonul de pe ochi day dreaming imi taia respiratia happy

l`am vazut acum vreo` 2-3 luni... dar acum e mare si urat straight facestraight face

| pink10 a răspuns:

Sincer, cu adevarat, m-am indragostit la 2 luni dupa ce m-am combinat cu iubi meu laughing Pana la 15 ani, nu pot spune ca am fost indragostita, poate doar mici atractii, dar acum stiu ce inseamna sa fi cu adevarat indragostita :X

| silviu766 a răspuns:

am 13 ani...si amus 2 luni m-am indragostit :X laughing.
deci, eu am plecat din cls 3a in Italia si m-am rentors in clasa 5a, si era o fata cu un an mai mare ca mine.gaby.acum sunt cls 7a, si in timp de 2 ani nici macar n-am stiutca ea exista(pana amus2luni)adica am vazut-o dar doar pe la spate sa zic asa, nu i-am vazut fata.sau doar asa 1-2 sec si gata laughing.si ea la fel. si acum peste cam 2 ani. neam uitat fata-n-fata si am zambit amandoi! :X:X:*:* si m-am indragostit pe loc... dupa am vb pe mes...si a doua zi am fost impreuna :X:* big grin si inca suntem tongue

| cooldenisua19 a răspuns:

11-12 ani eram buni prieteni dinainte de gradinita si am mers la scoala impreuna si el s-a indragostit primul apoi cand am auzit asta pluteam prin nori...la liceu eram un cuplu si inca si acum suntem impreuna

Întrebări similare