12 ani. O zi tampita. O alegere tampita. O provocare tampita. Raspund de cele mai multe ori la provocari, dar nu inseamna ca a fost un sarut sentimental... poti considera ca inca nu l-am avut, doar o joaca.
16 ani.Noapte cu lună plină...Doar el şi eu.Au trecut 5 ani de-atunci.Acum nu mai ştiu nimic de el, deoarece el era din alt oraş.
La 14 ani.Pe vremurile acelea asa era normal.Acum lucrurile sunt ft evoluate.Nu is batrana...dar suntem in secolul vitezei
Primul sarut a fost la 12 ani, dupa o plimbare in parc ne-am sarutat si desi nu stiam sa sarut el totusi m-a invatat. Dumnezeu sa-l odihneasca acum caci a murit 9 ani mai tarziu de cancer la plamani.El a fost si va ramane cel mai bun prieten al meu.Am fost 4 luni impreuna dar dintr-o greseala de-a lui ne-am despartit dar am ramas cei mai buni prieteni.
primul sarut de la un baiat l-am primit cand aveam 2 saptamani, m-a pupat tata, de la o fata cand aveam 1 minut de la nastere, m-a pupa mama
Mda...phay la gradii:pcand aveam 4-5 ani:dda asta nu se pune.da sarut sarut cam pe la 9 ani/
linarkfts întreabă: