| diana_4229 a întrebat:

Cand va-ti indragostit prima oara?(la cati ani?)

28 răspunsuri:
| Kerli a răspuns:

Ar fi cea mai mare prostie

| RXN a răspuns:

Mai mult ca sigur dureros si cu multe consecinte negative.

| Agradável a răspuns:

Hahaha... ce gluma. Pai daca nu ai nicio minte poti sa faci si cu unu de 23 de aniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa. laughing revinoti la realitate

| xoxo06emox a răspuns:

Ma fata ce draq vrei sa spui ca tu ai 11 ani si ti-ai inceput viata sexuala hai fi serioasa esti intreaga la cap

| CosteaVlad a răspuns:

În cazul de faţă nu fata ar face sex cu băiatul, ci invers...hee hee

| A12NDRA a răspuns:

In ziua de azi mi se pare ceva absolut normal, insa eu stiu ca nu as face asa ceva.

| BeHappyForMe a răspuns:

Nu as face sunt amandoi minori eu zic ca ar trebui sa astepte pana face si ea 18 ani in plus e cam mare diferenta de ani dintre cei 2.

| haiZI a răspuns:

La 11 ani esti un copil.Ar parea un abuz din partea baiatului care aproape e major.Ar fi mai mult viol decat sex, nu, ca ai stii tu ce e ala sex, la 11 ani.

| diana_4229 explică:

Nu eu am facut.am inventat chestia asta, tampitilor

| Ella123 a răspuns:

11 ani :-o. Pai daca continua asa...pe la 17 ani ce mai face... ori se plictiseste ori ajunge o mare c.beep, doamnee fereste oh go on

| Libelle a răspuns:

Eu inca am imaginea unei fete de 11 ani care se joaca cu papusile si se machiaza cu fardurile mamei cu genul de baiat in clasa a 11-a, pasionat de calculatoare, masini si fete de varsta lui.
Aiurea nu?

| Razvan a răspuns:

Pe ea as interna-o la nebuni si pe el la puscarie
devil

| nicoletalavinia14 a răspuns:

As spune ca baiatu nu-i intreg la cap
iar de copil...ca trebuia sa nu. l lase atat la calculator.

| Bebbytzaa a răspuns:

Imposibil rolling on the floor

| Abcfunny a răspuns:

La 11 ani cu siguranta eram coapta la mintehappy

| cagulatu a răspuns:

Ti-ar lipsi creierul sau ai avea doar 1 neuron...si ala beat big grin

| denisaa_3658 a răspuns:

Cum sa pui intrebarea asta? rolling on the floor) straight face

| denisaa_3658 a răspuns:

Da`ti foc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai pune intrebari ca sa te afli in treaba.In cazu de fata tampita esti tu, nu cei care incearca sa iti raspunda la intrebarewinking!

| Bloodlines a răspuns:

Pai nu mai inventa intrebari stupide! Si tampita esti tu!
Sunt de acord cu raspunsul anonimwinking [ al doilea raspuns ]!

| bd a răspuns:

Este iarasi tipul clasic de copii idioti, ca altfel nu stiu cum sa le spun, care incearca sa atraga atentia intr-un mod total nepotrivit. draga mea, ne-am obisnuit cu titlurile de gen :. la 7 ani insarcinata. si tatal cpoilului in puscarie., pe prima pagina a ziarelor. daca intrebarea asta a fost pusa aici doar pentru a atrage atentia, si asa a fost, draga mea inconstienta, ai face bine sa iti vezi de treaba ta si lasa sexul pentru mai tarziu :*

| a răspuns:

„diana explică:
Nu eu am facut.am inventat chestia asta, tampitilor"
Rolfrolling on the floor)
Penis.

| diana_4229 explică:

Voi v-ati uitat la ce intrebare ati scris raspunsurile astea prostesti, idiotilor, sunteti chiori.scuze chiar sunteti si ma faceti pe mine tampita se vede ca stiti sa va caracterizati tampitilor

| a răspuns:

Copilo, tu ai editat repede intrebarearolling on the floor)).

| Stelutza_7514 a răspuns:

Prostia ta ma uimestestraight face!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai sunteti prosti? se refera la cati ani v-a placut de cineva straight face! nu cand ai facut sex! straight face omg `.

| mariasorina a răspuns:

Mi se pare mie sau ati deraiat toti aici nu e vorba de cand...prima oara, ci cand v-ati indragostit prima oara adica ai pus ochi pe un baiat sau pe o fata

Întrebări similare