Hahaha... ce gluma. Pai daca nu ai nicio minte poti sa faci si cu unu de 23 de ani
Ma fata ce draq vrei sa spui ca tu ai 11 ani si ti-ai inceput viata sexuala hai fi serioasa esti intreaga la cap
In ziua de azi mi se pare ceva absolut normal, insa eu stiu ca nu as face asa ceva.
Nu as face sunt amandoi minori eu zic ca ar trebui sa astepte pana face si ea 18 ani in plus e cam mare diferenta de ani dintre cei 2.
La 11 ani esti un copil.Ar parea un abuz din partea baiatului care aproape e major.Ar fi mai mult viol decat sex, nu, ca ai stii tu ce e ala sex, la 11 ani.
11 ani :-o. Pai daca continua asa...pe la 17 ani ce mai face... ori se plictiseste ori ajunge o mare c.beep, doamnee fereste
Eu inca am imaginea unei fete de 11 ani care se joaca cu papusile si se machiaza cu fardurile mamei cu genul de baiat in clasa a 11-a, pasionat de calculatoare, masini si fete de varsta lui.
Aiurea nu?
As spune ca baiatu nu-i intreg la cap
iar de copil...ca trebuia sa nu. l lase atat la calculator.
Pai nu mai inventa intrebari stupide! Si tampita esti tu!
Sunt de acord cu raspunsul anonim [ al doilea raspuns ]!
Este iarasi tipul clasic de copii idioti, ca altfel nu stiu cum sa le spun, care incearca sa atraga atentia intr-un mod total nepotrivit. draga mea, ne-am obisnuit cu titlurile de gen :. la 7 ani insarcinata. si tatal cpoilului in puscarie., pe prima pagina a ziarelor. daca intrebarea asta a fost pusa aici doar pentru a atrage atentia, si asa a fost, draga mea inconstienta, ai face bine sa iti vezi de treaba ta si lasa sexul pentru mai tarziu :*
Voi v-ati uitat la ce intrebare ati scris raspunsurile astea prostesti, idiotilor, sunteti chiori.scuze chiar sunteti si ma faceti pe mine tampita se vede ca stiti sa va caracterizati tampitilor
Mi se pare mie sau ati deraiat toti aici nu e vorba de cand...prima oara, ci cand v-ati indragostit prima oara adica ai pus ochi pe un baiat sau pe o fata
HappynewCenusa întreabă: