| Marvin567 a întrebat:

Capacitatea unui bărbat de a atrage femei mai frumoase (nu mă refer la pițipoance botoxate) creste direct proporțional cu capacitatea financiară a acestuia?

Daca da, atunci de ce majoritatea femeilor/fetelor nu recunosc că își doresc un bărbat cat mai potent din punct de vedere material?

49 răspunsuri:
| Marvin567 explică (pentru Alexia999997777777777777):

1. Nu am nevoie să mă întrețină nimeni. Am banii mei.
2. Legat de copii nici nu poate fi vorba la mine momentan.
3. Daca chiar e adevărată asta cu personalitatea, comportamentul etc. Ce trebuie mai exact in acest sens?

| Marvin567 explică (pentru Yuoia):

Ce crezi, sunt și spălat și manierat și îngrijit. Still, femeile nu mă vor. Doar cele refuzate de toți. Nu înțeleg unde greșesc...de ce unii au și unii nu. Nu e corect.

| AdrianFoanga a răspuns (pentru Marvin567):

Fiecare pe palierul lui. Tu pe unul mai inalt iar astea cu 4-5000 lei/luna sa caute unukl cu acelasi venit.
Ban la ban si paduche la golan.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Marvin567):

Hai sa te iau altfel.
Știi zicala aia "cin' are copii să-i crească,cine nu,sa nu-i dorească"?
Cam așa e și cu relațiile.
Când nu ai relație,te plângi că nu ai relație,când ai relație regreți că îți mănânci ficații că nu e cum ai vrut tu și vrei sa fii singur.
Practic,mai întâi ești pus pe lista de așteptare, apoi primești pe cineva, eventual îți face peri albi (dacă ești la primele relații) și apoi regreți că ai relație.
Doar așteaptă, o sa vina el și acel moment de bucurie maxima big grin

Cât despre de ce aia urâți sau săraci au gagici frumoase, nu trebuie sa acumulezi frustrări pentru asta, va veni el și acel moment și o să te satuuuuribig grin

| Marvin567 explică (pentru AdrianFoanga):

Înțeleg ceea ce spuneți, dar mai sunt și nevoile fizice, de alea nu prea scapi. Pentru asta mai am nevoie de o femeie uneori

| Hyperion7 a răspuns:

Marvin tata, acum ti-e momentul de glorie.
https://www.tpu.ro/......eusesc-ei/
Daca iese ceva, poate-mi primesc și eu cheta;)
Serios acum, încearcă și spune-mi ce iese :D

| Clau1978 a răspuns:

Barbatii trebuie sa aiba o profesie banoasa si sa fie educati.

| Cristi9997 a răspuns:

Ce legatura are una cu alta.
Femeile nu isi doresc un barbat potent financiar deoarece nu are ce face cu ala daca are testiculele zbârcite sau isi i-a din banii aia pentru el. Si nu pentru ea.
I-a exemplu.am un prieten.care gagicasa zice acelasi lucru ca femeile nu se uita la bani bla bla bla.
Dar omu lucreaza la super-market si ii i-a din minim pe economie iphone 12, o duce prin toata tara, daca nu la munte in escursii, daca nu in escursii la bronzat la buci, film. Etc etc in timp ce alta femeie se plangea de unu care lucreaza pe dincolo, ca isi i-a lui Dr. Dre. si ei la ficasa fix cariciu sub pres.

Deci femeie vor control, sa stie ca bagi bani in ele. Nu neaparat cat castigi.

In plus daca vreuna vede ce intrebari pui/sau cum gandesti. Poti sa ti iei adio de la relatie. Deoarece nimeni nu vrea sa fie judecat.

| Marvin567 explică (pentru Clau1978):

Mie mi se pare că femeile sunt foarte ipocrite. Vor un bărbat cu bani, dar vor sa păstreze și aparențele.

| Clau1978 a răspuns (pentru Marvin567):

Banii nu aduc fericirea dar o intretin.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Barbatul trebuie sa fie aratos, femeia sa fie frumoasa.Asta e cel mai important aspect.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Marvin567):

Macar ai vorbit cu tipa aia de care ți-am zishappy?

| J0B0MAT a răspuns:

Femei frumoase, nebotoxate și toate cele, presupunând că au o facultate și ceva minte, nu caută la un bărbat banii lui. Dar evident că vor vrea pe cineva cu o situație financiară măcar ca a lor, din moment ce ele muncesc pentru un trai decent, nu caută să întrețină pe cineva, ci vor pe cineva care se poate întreține singur.
Nu neg, poate exista o iubire între un cerșetor și o fată ok, dar mai rar.Sau iubire între persoane la fel de sărace, astea sunt la toate drumurile și destul de durabile din ce am văzut.
Femeile frumoase care caută doar banii la un bărbat sunt pițipoance, întreținute.Nu există altceva.

| haileewatson a răspuns:

Capacitatea unui barbat de a atrage femei frumoase creste direct proportional cu:
Bunul simt si politetea
Cat de ingrijit este
Ce obiective si planuri are in viata
Cat de independent este
Ce fel de persoana e, ce hobby-uri are, cu ce se ocupa

Nici o femeie frumoasa nu o iasa cu un ratat care nu are niciun plan de viata si se comporta ca un misogin badaran.

Iar "capacitatea financiara" nu e niciodata pe primul loc. Femeile au la fel sau chiar mai multe venituri decat unii barbati, nu au nevoie sa fie intretinute. Cunosc femei cu cariere in diverse domenii: IT, psihologie, etc, si cunosc barbati care nu sunt in stare sa isi faca un CV corect.

Astia care dau din gura ca "femeile cauta bani/vor sa fie intretinute" sunt niste infometati care nu au nimic dar au impresia ca gagicile umbla dupa interes????????. Cel putin eu nu am cunoscut niciodata o femeie intretinuta, ba din contra am cunoscut barbati intretinuti.

| Marvin567 explică (pentru haileewatson):

Și femeile astea pe care le cunoști tu așteaptă să fie abordate pe social media/aplicații de dating?

| Marvin567 explică (pentru J0B0MAT):

Ok, eu am o situație stabila din toate punctele de vedere. Dar pentru mine nu funcționează. Parca sunt invizibil și nu sunt chiar micuț.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Marvin567):

Atunci problema ta e în altă parte.Sau problemele.
La mentalitate din ce văd eu ar fi una.

| Yuoia a răspuns (pentru Marvin567):

Mentalitate gresita! La tine si la alti baieti care...
Pitipoancele, usuraticele cauta baieti cu bani. Citind celelalte mesaje ale ale vad ca vrei doar distractii ocazionale. Evident, acele femei pentru "nevoile" tale vor barbati cu bani. Macar sa castige si ele ceva din distractia asta.
Restul, femei "de casa" care nu se aventureaza in relatii de o noapte. Pe alea, nu le vrei tu ca nu vrei o familie.

| Marvin567 explică (pentru Yuoia):

Eu vreau ceva serios, dar pretențiile sunt mult prea mari. Nu am vreun Mustang sau vreo vila.