| darkelf45 a întrebat:

Care a fost ce-a mai frumoasa zi din viata voastra?

Răspuns Câştigător
| EU_6017 a răspuns:

Hei!
eu consider ca fiecare zi este frumoasa:X si incerc ca fiecare zi sa o fac si mai frumoasatongue

8 răspunsuri:
| INSOLINYO a răspuns:

Cand mi-am indeplinit prima dorinta.
Să am și eu un câine. ( 25. 04. 2010 )

| justme_7869 a răspuns:

Cand sotul meu ma cerut in casatorie. a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. cele mai frumoase clipe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca aveam 7 sau 9 ani. stiu ca eram in Navodari si verisoara mea m-a dus prin toate parcurile :X, a fost superb.

| ElevatorStricat a răspuns:

Pai intr-o zi m-am dus la bunici si am stat acolo doua saptamani din vacanta de vara.Am cunoscut o fata pe nume Delia.Era de varsta mea si ne-am indragostit reciproc. Ne intalneam zi de zi. Nu puteam sta fara ea nici ea fara mine.Acum ea s-a mutat la bucuresti cu mine pe scara ea la etajul 4 eu la etajul 3. Acum continuam relatia si ne-am propus sa mergem din nou la bunici vara aceasta. Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai frumoasa zii din viata mea a fost atunci cand am fost la Paris, Spania, Italia, Japonia, China si Germania. Am rude in tarile acestea. In Paris este vara mea, in Italia un prieten de faminie, in Japonia fina noastra care va naste o fetita, in China strabunica mea si in Germania bunica mea. In fiecare an mergem sa ii vizitam si sa ne distram alaturi de ei si sa facem diferite sarbatori. Si ei vin la noi, dar mai rar. Ii iubim si de abia astept sa merg si anul acesta la ei. Si cea mai frumoasa zi a fost si aia in care m-am dus la mare la Costinesti-Tabara si la munte la Sangeorz-Bai, Slanic Moldova, Sinaia, Brasov, Sibiu si Paltimis. Au fost excursii si tabere, dar si vacante de neuitat! Fundisca?

| Ady_6830 a răspuns:

Toate zilele sunt frumoase. Dar cea mai frumoasa zi din viata mea cred ca a fost cand am vazut-o prima data pe surioara mea in 2008 :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand l-am imbratsisat pe iubi in sfarsit love struck

| FaraNume_7993 a răspuns:

Fiecare zi e frumoasalove struck... dar cred ca cea mai frumoasa zi a mea a fost cand eram pe cls a 6love struck...nici acum nu am uitat ziua aialove struck

Întrebări similare