Eram la concert (voltaj...parca) si era ploaie si a fost tare frumos
numai zic ca inghetasem de tot si eram uda de la ploaie dar a fost cea mai reusita clipa a noastra si a fost urmata de multe clipe la fel de frumoase... dar pacat ca totul s-a terminat asa repede
Cele mai frumoase momente au fost cand ne "tavaleam" vara prin iarba si afara ploua cu picaturi mari si calde...sunt clipe care au ramas in sufletul meu pentru totdeauna.:X
Cea mai frumoasa amintere a fost atunci cind am plecat la patinoar, iar el nu stia a merge si de fiecare data cadea jos... a fost super acea zi... ce n-as da eu acum sa fiu la fel de fericita ca atunci
Cea mai frumoasa amintire a fost perioada in care eram impreuna cu fostul meu iubit...toate zilele erau superbe
Au fost mai multe. N-as putea spune cu siguranta. Poate o intalnire anume, un sarut mai deosebit.
De fiecare data cand ma tine in brate si ii vad dragostea in priviri
Siropos, dar adevarat
Mo`aduc aminte cand mi-a dat un mesaj era ceva de genu : iubita stii ceva? am inceput sa te iubesc :X...:Xa fost minunat :X si bine inteles ca am multe amintiri placute. ziua lui, anul trecut, primele intalniri . prima intalnire:X noi rusinosi pana la urma am vrut sa ma uit in spate ca mai eram cu un cuplu si m`a sarutat si asa ne-am combinat:X. apoi am stat in autogara sa plec acasa si ne-am mai sarutat apoi cand am ajuns acasa l`am intrebat : a fost ceva la misto sua ne combinam? si mi-a zis : crezi ca daca vroiam sa fie ceva la misto mai veneam sa ne intalnim? stiu ca era data de 9 noiembrie si eram in par si ii era frig :X apoi am mers la un suc
Bellinda99 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: