Pai cea mai frumoasa clipa a vietii mele a fost atunci cand m-am indragostit de el, cand ma gandeam mereu la el...iar cea mai trista clipa a vietii mele este atunci cand relatia mea a luat sfarsit si fiecare a luat-o pe drumul lui
Cea mai frumoasa:primul sarut,am simtit ca-mi vibreaza tot corpul,ca il iubesc si ca nu as putea trai o secunda fara el,ca vreau sa-mi traiesc viata alaturi de el il iubeam si il iubesc inca atat de mult
Cea Mai trista: cand am aflat ca trebuie sa plece pentru o perioada din oras,ma gandeam ce ma voi face fara el, cum va fi viata fara cel care ma motiveaza...off, ce frumoasa e dragostea!
Cea mai frumoasa : ziua in care am renuntat sa o mai fac pe mami mea sa planga [din cauza unui anturaj aiurea, etc etc ] si am reusit sa ma deschid in fata ei si cea mai trista inca nu a venit :-s [ nu o astept, dar sunt sigura ca va veni candva ]
Cea mai frumoasa: cand am venit pe lume
cea mai trista: cand m-a parasit prietenul pentru alta.
Ai dracu baietii astia
Cea mai frumoasa klipa a fost atunci cand mama m-a adus pe lumea aceasta si cand prima oara m-am indragostit pe adevarat.iar ce mai trista va fi cand nu voi putea iubi niciodaa
Sincer,nu stiu sigur ce sa zi.Am avut clipe frumoase.Dar cea mai frumoasa a fost cand eram indragostita si am avut primul meu sarut adevarat in zapada,pe un varf de deal,si a fost o zi minunata,iar el era ''la picioarele mele''.Iar cea mai trista a fost cand lucrurile intre noi s-au schimbat,seara in care mi-am dat seama ca lucrurile intre noi chiar au luat sfarsit,pentru ca deja avea alta prietena,si am suferit mult(despartirea a tinut o perioada, apoi si-a dat seama ca aia era plictisitoare, ii era dor de mine si se ruga el de mine sa ne impacam).
Cea mai frumoasa cand i-am dat un genunchi in gura lu fratemiu si cea mai trista cand m-am nascut. Sper ca e destul de dragut.
Cea mai frumoasa clipa a vietii mele a fost cand iubita mea s-a mutat din Hunedoara in Petrosani(hometown al meu ) desi aveam o saptamana impreuna si inca suntem impreuna avem 2 ani si cea mai trista clipa a fost cand s-a uitat intr-o vitrina la o placa de par si eu nu am avut bani sa eu cumpar ca nu lucram atunci mi s-a rupt sufletul si nu vreau sa se mai repete
Mutubal întreabă: