anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cea mai frumoasa poveste de dragoste traita de tine?:* Cel mai frumos raspuns fundita:***

Răspuns Câştigător
| Gαηαmα a răspuns:

Pai cea mai frumoasa poveste a mea de dragoste este actualabatting eyelashes In curand vom face un an.Este parte din mine si nu mi-as vedea viata fara el, ma face fericita, vrem sa fim impreuna toata viata, chiar daca exista si lacrimi si am trecut si prin rele, invatam.Am plans impreuna, dar am trecut peste toate, mai exista suparari dar ma gandesc...sti cum e: "rau cu rau, dar mai rau e fara rau" big grin.
Ne-am cunoscut acum un an jum printr-o prietena de-a mea.Un an a locuit in alt oras si a facut facultate(un an) si s-a intors.Ma tot vedea, ne mai opream pe banca si m-a placut, am vorbit si ne-am intalnit.Era spectacol, eu "dormeam" in acea seara la o prietena, iar tatal meu era acasa si am iesit la spectacol si am ajuns la 2 la prietena mea acasa.Nu m-a pupat deloc.Am vorbit apoi in continuu si zicea ca data viitoare...laughing.Ne-am mai vazut peste 2 sapt pentru ca eu am avut niste pb din pacate.A durat mult pentru noi.Ploua si a venit si m-a super sarutat love struck laughing.Am stat intr-un fel de cabanuta si asa a inceput totul.Primul Craciun impreuna, primul revelion impreuna(unde niste oameni nu ne lasau sa stam linistiti, romantici cum eram doar noi doi, ne aplaudau si ne puneau sa ne sarutam, nu ii cunosteam laughing )Totul doar noi doilove struck.Prima noapte de dragoste, de neuitatlove struck.Sunt fericita doar prin simpla lui prezenta si iubesc si cand ma plictisesc cu el. Sper ca nu am scris prea mult.:*!

8 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Prin liceu...Atunci am trecut prin toate fazele, de la extaz la disperare.

Răspuns utilizator avertizat
| Crissbaby a răspuns:

Cea mai frumoasă poveste de dragoste a mea, o trăiesc chiar acum cu barbatul care ştiu că mă iubeşte

| Rox1610 a răspuns:

Cea mai frumoasa, care va ramane cu siguranta in mintea mea, este actuala relatie, cu care am trecut alaturi de partener prin bune si prin rele, despartiri si roiuri de lacrimi si totusi dragostea ne tine impreuna. Am avut parte de prima mea noapte de dragoste si m-am simtit extraordinar de bine, il iubeam atat de mult, incat numai conta nimic. Totul a fost si este minunat pana in momentul de fata. Am fost cei mai buni prieteni, iar acum suntem iubiti. Am trecut prin gelozii si iubirea ne-a unit. ESTE PERFECT! Banuiesc ca dupa modul in care povestesc se vede cat sunt de indragostitaaaaaaaaa

| XxAndreea a răspuns (pentru Rox1610):

Da se vede..si desii nu ne cunoastemlaughing ma bucur pentru tine..si sa o tineti tot asa:****!

| AnnnaMarrria a răspuns (pentru Rox1610):

Exact asa este si povestea mea:X
Atat ca eu nu vreau sa ii dau virginitatea, de frica! sad
Sunt cu el de un an jumatate, si la fel ca la tine..am trecut prin multe. M-a inselat si l-am iertat, si acum suntem impreuna. Si ne iubim mult. happy
S-o tineti tot asa! :*

| grab a răspuns (pentru AnnnaMarrria):

"eu nu vreau sa ii dau virginitatea"
"M-a inselat si l-am iertat"

Mi se pare normal!

Ca sa zic si eu despre povestea mea de dragoste:
In clasa a 12-a in aceeasi vara doua povesti de dragoste, doar cu una am facut dragoste.
Ideea e ca aveam talentul sa comut mintea fetei in timp record in dimensiunea intima de care aveam nevoie sa obtin ce imi doresc.

| Rox1610 a răspuns (pentru AnnnaMarrria):

Parerea mea, daca il iubesti lasa frica, nu ai de ce sa iti fie frica. E mai frumos decat zic altii, nu ai de ce sa te sperii! In plus de asta sexul/dragostea, apropiere partenerii intr-o relatie. Bafta :*