De 3 ani adica de la 14 si pina acum(17 ani). Am trecut impreuna prin multe greutati, lacrimi dar oricum sintem fericiti unul alaturi de celalalt si sper ca asa va fi si mai departe.
6 luni la varsta de 20 ani... Asa se intampla daca nu gasesti persoana potrivita ...
Buna, cea mai lunga relatie a mea a durat aproape 2 ani si inca functioneaza.Ma inteleg foarte bine cu prietenul meu, la 14 ani jumate a inceput relatia, iar acum am 16 jumate, el are 21 de ani.
La mine a fost o relatie complicata, deci in total am stat 2 ani si 6 luni, l'am cunoscut la 15 ani, si pana anul trecut in septembrie, pentru ca stateam impreuna 2 luni o luna ne certam, , a fost complicat dar intr'un fel frumos.
Cea mai lunga relatie a mea este cea din prezent dureaza de 10 ani si a inceput cand aveam 23 de ani.
De 6 luni si ceva, si inca continua. E prima mea relatie. De la 17 ani si ceva a inceput.
Cea mai lunga relatie este cea pe care o am acum.Este o relatie de 1 an si 7 luni si inca continua. A inceput cand eu aveam 13 ani si vreo 5 6 luni.
Nu vi se pare cam devreme la 14-15 ani sa aveti o relatie serioasa? Eu de exemplu am 15 ani si nu am avut nicio relatie de lunga durata pana acum (cea mai lunga relatie a fost de cateva saptamana). Dupa parerea mea la 14- 15 ani suntem inca niste copii, de ce sa ne gandim la relatii serioase? Voi ce parere aveti? (scuze, raspunsul meu nu are nici o legatura cu intrebarea ta, dar chiar mi'ar placea sa ascult si parerile altora )
BeLLLLLa întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: