| DamianIan a întrebat:

Care a fost cea mai trista despartire pe care ati avut-o? Stiu ca toate sunt triste si va inteleg daca nu vreti sa o spuneti.

9 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

De inocenta.

| oAnonim a răspuns:

Prima mea dragoste adevarata, o relatie de 5 luni, ne-am despartit si a fost dureros, dar dupa 8 zile, s-a intors la mine si ne-am dat amandoi seama ca ne iubim foarte mult si nu are rost sa fim despartiti, ca suntem facuti unul pentru celalalt (pe 25 acum facem 5 luni)

| IzZzY a răspuns:

Pai cea mai rea a fost cand l-am prins cu ea in pat...sad A ta care a fost?

| DamianIan explică (pentru IzZzY):

A mea a fost cand stiam ca iubita mea e cu inca un baiat si nu vroia sa imi recunoasca. Ce parere ai?

| DamianIan explică (pentru IzZzY):

Te rog frumos poti sa dai add la idul meu damian.istrate

| IzZzY a răspuns (pentru DamianIan):

Inseamna ca atunci chiar nu a tinut la tine sau... ceva s-a intamplat intre voi si a ales sa te insele cu altcinva doar ca sa te faca pe tine gelos...dar nu intotdeauna e acelasi motivwinking cand esti cu o fata fii grijuliu cu ea alint-o i-ai din cand in cand cate o floare.si sa vezi ca asa nu o sa o mai pierzi foarte repede :*

| IzZzY a răspuns (pentru DamianIan):

Sigurwinking

| Carabush a răspuns:

A mea a fost la prima iubire, eu eram incepatoare si el foarte ''experimentat''
am sta cateva luni bune. Si de la un timp nu ma mai suna si nu mai vorbeam si pana intr-o seara mai exact de 14 februarie laughing ironic nu?, l-a sunat o prietena si l-a int de mine si el a zis ca nu mai e cu mine... si apoi l-am suant eu ca si cum nu as sti nim si m-am despartit de el.
a fost putin dureros dar mi-a trecutwinking laughing