Eu cred ca cel mai dureros.este sa iubesti o persoana.si acea persoana sa iubeasca pe altasper ca te-am ajutat
N-aş numi-o chiar urâtă, cel puţin nu acum, la 4 ani şi ceva de-atunci.
Prima mea relaţie. Eu 14 ani şi ceva, ea 17, aproape 18.
Am fost împreună un an şi 8 luni. Mergea impecabil. Nu ne-am certat măcar o dată, nu ne-am înşelat deloc şi mergea foarte bine.
Şi, într-o zi, ne-am văzut, am băut o bere şi am mers fiecare acasă.
A doua zi n-am putut da de ea. Spre seară m-am dus la ea acasă.
Acolo... anunţ "de vânzare". În zorii acelei zile ea cu tot cu familie plecaseră definitiv departe de România.
N-am mai văzut-o de atunci. Am aflat ulterior unde a plecat şi alte detalii dar deja nu mai conta.
Ea era cu 3 ani şi ceva mai mare dar diferenţa de maturitate psihică nu era prea mare între noi şi ne-am maturizat reciproc şi mulţumită susţinerii ei emoţionale am ajuns să lucrez la televiziune şi să trec peste programul greu.
Acum, la atâta vreme, ce pot să spun... e bine într-un fel aşa căci era mult mai greu dacă o tărăgănam aiurea la distanţă căci oricum nu ar fi ţinut deloc.
Ceea ce m-a deranjat şi mă deranjează în continuare (acum e mai degrabă un gust amar şi-atât) este că nu a putut să-mi spună: "Mersi bă că ai stat cu mine atâta şi mulţumesc pentru lucrurile de le-am învăţat de la tine. Mi-a părut/nu mi-a părut bine că te-am putut învăţa şi eu la rându-mi. Pa".
După aia am devenit foarte misogin, un an nici nu m-am apropiat de fete (nu m-am "băgat" instant cu alta cum fac toţi superficialii şi apoi se miră de ce iese prost).
Apoi... au urmat nişte ani de căutare şi, iaca de 9 luni încoa' sunt din nou îndrăgostit şi, dacă nu mai apare geografia, sper să nu mai fie nevoie să fiu nevoit să mă duc după femei. În fine, prezentul contează cel mai mult.
O relaţie trăită în trecut, e amărăciune pură.
O relaţie trăită în prezent, are şanse să ţină chiar o viaţă.
O relaţie trăită în viitor (pe bază de planuri) e un vis nerealist.
Salut!
Ultima relatie. FaPTUL CA MI-AM AMINTIT DE el m-a facut sa sufar cumplit.
M-a marcat, da.Si in bine[maturizandu-ma] dar si in rau:-\
m-a facut sa fiu violenta
dar asta e partea a 2a
Nu pot sa zic ca este cea mai urata. Doar cea care m-a facut sa ma schimb, sa fiu mai "calma" si sa vad viata altfel. O experienta: distanta. Din momentul in care s-a facut simtita a fost greu, a trebuit sa rabd. si inca o fac. Desi este greu sa nu ai o anumita persoana langa tine, trebuie sa ne obisnuim cu ceea ce traim.
Vara trecuta Am avut un prieten, cu care mi-am facut planuri de viitor, sperante, pregatisem tot, pentru cand voi termina scoala sa fiu numai cu el, apoi in toamna a plecat in Spania si m-a lasat aici, in Romania singura, doar cu amintirea viitorului pe care il speram alaturi de el, de atunci m-am schimbat perfect, ma distrus, mi-a sters inocenta din mine, nu am stiut sa mai zambesc, sa ma mai bucur de lucrurile marunte ale vietii, nu am mai fost om, pana intr'o zi cand am gasit pe cineva care sa stie sa imi fie app:X asta a fost lucrul care ma marca, care ma schimbat, care ma maturizat, care m-a facut sa vad lumea asa cum e ea
Cea pe care o iubesc sa aflu ca ii palce de cel mai bun prieten al meu
dureeeree
Cea mai urata? ohooo chiar vrei sa stii ok
Prima mea relatie a fost de 9 luni, era o fata superba ma facea fericit in orice moment.
dupa ce a trecut vara, normal a venit scoala, toamna etc. de atunci din acele cuvinte magice " Te Iubesc " se auzeau ciudat nu imi mai dadea atentie etc.
Cam pe la sfarsitul lui martie aaa 20-30 una din prietenele ei a incepunt sa se dea la mine
eh... si a dezvaluit faptul ca mai e impreuna cu inca 3
... per total 4 insi la una.
ok am zis ca fata aia minte nu stiu ce pe 1 aprilei dupa ziua mea de pe 31 martie, am reusit cu ideea aia de "e ziua mea" sa ma impac cu ea ca ne certasem din cauza la fata aia MA ROG.
in fine, a doua zi eram la scoala si ii dau un SMS cu " Iubi maine unde ne intalnim si noi? " la care ma suna eu fericit raspund " Da iubire " la care se aude " CEEE cine esti tu zi-mi imediat sa stiu daca asta si-a batut joc de ala" am ramas asa
am auzit alta voce nu era ea ok fapt ca era 1 aprilie am zis na eh... e o pacaleala la care ma suna EA si imi zici " BA Prostule team zis sa nu ma mai suni niciodata! tze clar PA! " si imi inchide eh...
inca doar doare tare dar acum faptul ca sunt impreuna cu cineva minunat ma face sa uit de vremurile alea
Pai. sa-mi amintesc
1.Prietena mea cea mai buna s-a dat si s-a bagat cu tipul pe care-l iubeam, zicandu-mi ca nu-l suporta bla bla
2.Ca tipul pe care-l plac sa faca o faza gen : Asta seara ne sarutam si maine nu ne cunoastem.Prima data m-a durut, dupa am luat-o ca pe o distractieCum o iau si acum
Numai pune la suflet toate idioteniile.Traieste clipa. Da-i dracu de baieti.Vin si pleaca. Ei crezi ca te privesc altfel? Nu.
Cea mai proasta experienta care am avut-o a fost acum 5 luni. Cu fostul meu prieten am stat 2 luni, el nu ma iubea si ma intreb dc a stat atat cu mine.
Era intr-o duminica dimineata si eram pe mess, a intrat si el si a inceput sa vb cu mine si imi zice ca el nu mai vrea sa fie cu mine, si nu mi-a dat o explicatie dc. Cu o zi inainte de asta imi spunea ca ma iubeste si chestii iar o doua zi sa ne despartim. Nu stiu nici acum motivul. Acm el este cu alta fata, si el atunci a zis ca este doar o pauza, el cred ca pleaca din tara dar dupa ce se intoarce incerc sa ma impac cu el.Si acum il iubesc.
Sper ca voi reusit. PA
Pai la 14 ani a inceput prima mea relatie. L-am cunoscut la scoala...era cu 4 ani mai mare ca mine.La inceput am crezut ca e doar o gluma, sau ceva trecator, dar au trecut 3 ani, in care mi-am facut ff multe planuri, ne iubeam enorm si asteptam sa implinesc eu 18 ani sa ne mutam impreuna. a trecut si al 4lea an, si ziua majoratului meu coincidea cu ziua implinirii a 4 ani. am inchiriat o vila intreaga pentru a face party cu toti prietenii. simteam ca dupa acea zi incepe o noua viata si imi placea sa zic ca e,, prima zi din restul vietii mele,, doar ca in seara aceea am realizat ca omul langa care mi-am pierdut copilaria era doar un fals. l-am prins in pat cu prietena mea cea mai buna iar peste o luna am si aflat ca ea este insarcinata
cu omul cu care eu visam sa am un copil si o familie.cu omul pentru care am renuntat la copilarie, la papusi si la tot. a fost cea mai grea lovitura si inca una dubla, din partea lui si din paartea celei mai bune prietene.
Pai, mi` zis ca daca nu ma culc ca el ne despartim, tineam la el foarte mult dar nu eram pregatita pentru acest pas , at mi-a zi ca de fapt el nu ma iubeste ca a fost cu mine pentru ca facuse un pariu ca nu stiu cine
) ma rog a trecut sunt bine si am reluat relatia mea cu cel de care ma despartisem pentru el
care ma iubeste cu adevarat.
Prima mea relatie m-a marcat foarte mult
aceasta relatie m-a facut sa il urasc pe ex-u meu din toata inima, nu pot sa-l mai suport cu toate ca l-am iubit enorm si mai mult de atat m-a facut sa nu mai am incredere in nici un baiat, chiar daca unii ar merita, mereu imi pun semne de intrebare
Povestea mea suna in felu urmator:ne-am cunoscut pe internet, iar dupa 2 saptamani am facut cunostinta in mod oficial.totu a decurs bine timp de 1 luna pana cand a inceput sa faca presiuni asupra mea in legatura cu sexu, eu fiind virgina. el avea 18 ani si eu 15 pe atunci. i-am zis ca ma despart de el pentru ca nu am de gand sa-mi incep viata sexuala, dar incetu cu incetu a incercat sa ma convinga sa raman cu el spunandu-mi ca ma va astepta pana cand voi fi pregatita. a si asteptat mult, dupa o saptamana a inceput iar sa faca presiuni asupra mea.ne-am intalnit intr-o zi si zicea ca trebuie sa mergem la un magazin sa cumpere ceva.am zis ok.eu nu cunosteam prea bine orasu si m-am trezit intr-o padure.tot imi zicea sa o fac cu el, s-a facut seara trebuia sa merg acasa daca nu vroiam sa am un scandal monstru cu ai mei si el tot nu ma lasa sa plec, pur si simplu m-a obligat sa o fac cu el. bun a trecut asta, nu stiu ce dracu a fost in capu meu ca relatia noastra a mai continuat si dupa acest eveniment, el a inceput sa se comporte frumos cu mine si totu a fost ok am inceput sa il si iubesc.partea frumoasa a tinut doar o perioada de timp dupa care a inceput sa ma neglijeze, sa fie indiferent, nu-i mai pasa de mine si simteam ca doar ma foloseste.am incercat de nenumarate ori sa ma despart de el dar tot eu eram proasta care il sunam ca sa ne impacam si tot asa pana cand am zis STOP.prin comportamentul lui m-a facut sa-l urasc, mi-am deschis si eu ochii. dar ma intreb cum de am putut sa-l iubesc dupa faza aia? nu stiu ce a fost cu mine in perioada aia.Important e ca m-am trezit si eu la realitate dupa 1 an si 4 luni dar din pacate prea tarziu, as da timpul inapoi daca as putea, dar din pacate nu se poate
Acum regret enorm de mult ca ne-am impacat atunci, ca daca refuzam nu se intampla ce s-a intamplat
Asa ca fetelor aveti grija sa nu faceti greseala pe care am facut-o eu, daca vedeti ca e disperat sa le dati un sut in fund.
Un baiat care are bun simt si te iubeste nu face presiuni asupra ta
am invatat si eu ceva din toata chestia asta
dar asta e... din greseli inveti
Poi cand m-am despartit de fostul inca il iubesc, inca ma iubeste insa dupa despartire(motiv banal) mi-a cerut sa ma impac cu el insa nu am vrut(desi asta imi doream foarte mult) pentru ca nu ne puteam vedea din cauza distantei
...insa am ramas amici desi in ultima vreme nu prea l-am vazut pe mess
:X
Pai.cand vb cu persoana care o iubeam.despre iubitaa luinoi eram cei mai buni p[rtieni.si el imi povestea de iubita lui
. ca o iubeste mult.si chestii de astea
. il iubeam asa mult
. si inca mai tin la el.
Foarte simplu. De curand m-am despartit de iubitul meu. Am fost 8 luni impreuna. in cateva zile urma sa facem 9 luni. M-a dezamagit deoarece a iesit de cateva ori cu o "prietena" destul de buna de-a mea. cu care a fost el inainte. Stia ca ma deranjeaza, am trecut de 2 ori cu vederea. Indiferent cum ma simt acum peste asta nu mai puteam strece. In prezent nici macar nu ma salut cu asa zis-a "prietena", iar. noi ne-am despartit. Imi ocup timpul cu prietenii, am mare noroc cu ei!
Fosta prietena eu am pus capac pentru ca nu mai puteam rezista asa eram la distanta ea in romania eu in spania si am inceput sa cred ca ma inseala si am pus capac am zis sai fie bine ei si mie nu-mi pasa daca sufar de atunci de cand am terminat cu ea nu mai am nici o relatie
SabinaMalik întreabă:
anonim_4396 întreabă: