| ody a întrebat:

Care a fost cea mai urata intamplare din dragoste in urma careia ati suferit sau va marcat valabil si pentru fete si pentru baieti.astept raspunsuri

9 răspunsuri:
| budeanu a răspuns:

Pai in clasa a 5 a am mers in tabara cu iubi meu si cu clasa si la 3 noaptea auzeam sosote de afara.Era el si cu o fata(o prietena de-a mea) si vorbeau despre mine(cum sa imi dea papucii cat mai bland). Eu am fugit in cabana si am inceput sa plang si sergiu(un cloeg care ma placea foarte mult) s a trezit si a inceput sa ma consoleze si m a imbratisat. Iubitul meu s a dus in pat(era in cabana cu mine)(erau 2 fete cu tot cu mine si 2 baieti cu tot cu iubi meu) si el a crezut ca il inse. A inceput un scandal care a tinut 2 luni. Dar apoi el nu a mai putut si nici eu si ne am impacat

| andrei a răspuns:

Am aflat ca fetei de care imi place ii palce de cel mai bun prieten de-al meu

distruuuuuuuscryingbroken heart

| meflorina a răspuns:

Pai. cand dupa 3 ani mi-a dat papucii printr`un sms ca sa fie liber sa poata umbla cu cea mai buna prietena a lui. Amandoi aveam 20 de ani si s`a purtat ca unu` de clasa a 5`a. straight face.

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Pai.am fost cu prietenul meu la mare noaptea.Am discutat, si am mers acasa. Ei, nu era in largul lui si'am zis sa'l spionez. Ce sa fie, el cu cea mai buna prietena a mea.Inainte sa se intample am intrebat'o pe prietena mea unde merge asa grabita mi-a spus ca pana la farmacie.De unde! Trecuse de farmacie.Am zis sa'i spionez ca ceva nu mergea bine.Si i'am vazut pe ei doi.Inainte sa'i spionez pe amandoi, iubitul meu se purta foarte urat cu mine, nu ma pupa si'am zis ca se intampla ceva.ASA ERA! Langa bloc ii vad eu pe amandoi imbratisandu'se si sarutandu'se.Am inceput sa plang, e si normal, si ii spune el lui prietena mea: "Ce bine e cu tine nu cu Anna". Am ramas socata dupa un timp, ma duc sa sun la usa lui iubitului meu.Deschisese mama lui care parintii lui sunt ca si ai mei.Ma intreaba mama lui: "ce'ai patit scumpo, dc plangi?"si am putut sa'i spun lui maicasa, m'a ajutat si mi-a spus sa numai plang dupa el.
:]

| Adyr0 a răspuns:

Cu chiu cu vai am reusit sa-i atrag atentia unei fete de care imi placea, eram colegi de liceu si de clasa. Am inceput sa vb, despre una, despre alta, mi-a zis ca avea un prieten si totusi ne intelegeam bine, adica puteai sa-ti dai seama ca ma placea si la randul meu o placeam. Nu ajunsesem inca in situatia in care sa ne sarutam, pana intr-o zi cand m-am hotarat sa fac pasul final. Ma duc eu linistit la scoala, gandindu-ma la un plan s-o conving sa mergem intr-un loc mai intim sa-i spun ce simt pentru ea. Si uite asa ajung eu in clasa si-o gasesc in bratele unui coleg, care nu era prietenul ei, si de care nu stiam ca-i place, sartandu-se cu el de mama focului laughing. Am stat intr-o stare de depresie mai severa vreo 2 saptamani, timp in care ea s-a despartit de colegul meu, incercand sa-mi dau seama unde-am gresit, pana am ajuns la concluzia ca decat s-o continui in starea aceea de deprimare mai bine-mi incerc norocul in alta parte, fara succes insa sad Mai dureros a fost ca a trebuit sa-i suport in fiecare zi timp de 4 ani laughing Daca s-ar face un film dupa povestea asta ar castiga Oscaruri, mai ceva ca Titanic laughing

| nobody_9468 a răspuns:

The first lovestraight face.Nha...eram mica si naiva, insa tot ce a fost, m-a facut sa fiu ceea ce suntwinking.

Bafta.

| BlueEyes_4836 a răspuns:

Hmm... am avut o relatie de 2 luni cu un baiat, un timp scurt pentru sentimentele care le-am avut pentru el. chestia a fost ca totul era mult prea perfect. pana cand intr-o zi pur si simplu ne-am despartit dintr-o cauza pe care nici acum nu o stiu. 2 luni de plansete si betzii am tras big grin naspa.

| Maria_8560 a răspuns:

N-a fost o poveste de dragoste, dar m-a marcat.am tinut la el chiar daca nu eram impreuna...inca mai tincrying

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai am vb cu unu 2 ani si o aflat ai mei si neam desp si acum el e obsedat de ideea ca nu mai suntem impreuna acum eu si cu altu dar nah e greu s auiti tot a fost foarte najpa