Primul sarut. A fost cel mai romantic moment din toate relatiile mele de pana acum.
Cand si-a cerut iertare ca m-a ranit si nu a stiut sa ma aprecieze, toate astea spunandu-le la radio, unde a auzit toata lumea.
Atunci când eu şi prietena mea ne studiam reciproc muşchii şi celulita şi a picat peste noi taicămiu care era plecat din localitate. A fost foarte romantic.
At cand eu si iubitul meu stateam imbratisati si ne sarutam, la mare, urcati pe niste niste stanci, seara...si apa stralucea la lumina lunii! misto rau, mai vreau
O impacare, dupa 6 luni, ne-am intalnit, am stat fix 10 min ne-am uitat unu la altu ca fraierii, eram cu masina , am facut dragoste pana a venit politia in spatele masinii.Am plecat de acolo, sa terminam ce incepusem si am zis in glumea : hai fugim 3 zile la munte si asa am avut 3 zile de vis la munte, eram in al9 lea cer, eu cel putin, ea nu cred, ca acum nu e langa mine
Cind fostul meu prieten a venit la mine cu un buchet de trandafiri si un inel de aur si m-a cerut in casatorie. Dar peste ceva timp ne-am despartit.
Cand baiatului caruia ii placea de mine (eu nici in momentul de fata nu-l suport, pentru ca nu l-am suportat niciodata) m-a prins de spate pe strada si mi-a dat un sarut a fost f romantic in secundele alea dar dupa aia a ramas 1 saptamana cu 2 semne de palme pe fata!
AndrewTate7789 întreabă: