Zazu ai dreptate, daca o partida este lunga nu inseamna neaparat ca este si buna, sincer nu am tinut cont nicodat de timp, in general incepe totul neprevazut.
1 noapte si un sfert de dimineata Ne-am apucat si am fost intrerupti (naspa). Ne-am culcat.Trezirea pe la 3, dar cheful disparuse si somul era calare pe noi. Iar ne-am culcat. Dimineata am inceput show-ul dar, am zis sa mancam inainte un pic, si intr-un final pe la 9-10 am reusit sa terminam ce incepusem in urma cu 12 ore. Se pune?
Buna!, de e sa fac ceva legat de simtit bine!?- nu ma cronometrez! - deoarece imi stric orice disputa, ci las ca totul sa decurga de la sine!, de e sa rezist pot si pana dimineatanu vad unde e problema /rolul cronometrarii?, ps. depinde si de starea partenerilor Pa, pa!
El bause cam 10 beri in seara aceea...si a durat cam 1 ora si putin.primele 30 de min au fost super. apoi radeam, ne uitam pe pereti.))
2 ore si ni s-a parut 15 mincand ne_am uitat la ceas am spus ca nu merge binedar mergea
Eeeehh o ora jumate...
a fost cea mai tare partida! ne'a placut la nebunie!
inca mai vorbim de ziua aia
KinoXXX Adult Production/ vrei sa devii vedeta de filme XXX destinate adultilor? ai talent si nu te-a descoperit nimeni inca? nimic mai simplu! noi organizam CASTING in fiecare weekend la cluj-napoca! sa devii vedeta XXX inseamna sa ai filmate minim 50-60 de scene. fetele sunt platite in functie de cum arata si in functie de cum stiu sa lucreze. PESTE TOT IN LUME SE PROCEDEAZA ASTFEL! cautam fete SI cupluri pentru activitate de VIDEO-CHAT, venit lunar intre 500-1000 euro. se poate lucra si de acasa! pentru alte detalii: 0751439219 sau id gabrielxcasting sau http://gabriel-casting-xxx.blogspot.com valabil doar pentru fete si cupluri. rog sa ma contacteze doar cei care inteleg acest lucru!
daniela_7403 întreabă: