anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a primit cea mai frumoasa declaratie de iubire...ieri?big grin Care din voi sunteti norocosii?(sau norocoasele)tongue

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

O declaratie de dragoste a fost prezenta unei persoane la care tin mult si un simplu DA la o simpla intrebare : Iti mai aduci aminte?

8 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Eu eu eu eu euuuuuu laughing...Acum serios. nu imi trebuie declaratii, ci este de ajuns ca imi arata in fiecare zi ca ma iubeste si ca este alaturi de mine. happylove struck

| Malvina24 a răspuns:

Eu primesc declaratii tot timpul nu numai de valentine's day! iubitul meu e cel mai dulce din lume! nu stiu ce m-as face fara el! rar baieti precum el!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca multe fete (femei) au primit ieri declaratii de iubire si pentru fiecare a fost cea mai frumoasa daca a fost de la persoana iubita, ma bucur sa ma numar si eu printre ele chiar daca am 57 de ani si sotul meu 60 de ani.

| User a răspuns:

Norocosii?! E doar o declaratie, nu salariul pe doi anioh go on

| cretzufinish a răspuns:

Declaratii sunt in fiecare zi si numai prin vorbe ci si prin fapte sau simpla prezenta in viata mea. happy

| filipiak a răspuns:

Inca o zi alaturi de el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu! Mi-a zis ca ma iubeste tot mai mult cu fiecare zi ce trece, ca este fericit ca fac parte din viata lui, ca i-am daruit iubirea mea! Si a mai zis ca Valentin day este in fiecare zi pentru noi doi!

| oanaa_2335 a răspuns:

love strucklove strucklove strucklove struck