| madalinammm a întrebat:

Care anticoncepționale sunt mai bune?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

. Niciunele toate nu doar opresc concepția ci și împiedică implantarea în uter a copilului deja conceput, adică sunt și avortive cam la 6 luni elimina și un copil deja conceput și asta e crima, în viata de apoi acei copii te vor întreba de ce i-i omorât, poți avea coșmaruri și depresia din aceasta cauza. Din acest motiv eu am renunțat la ele după 5 luni de folosire când am aflat ca sunt avortive.

| Robert2526 a răspuns (pentru ania):

Doamne fereste...de unde ai scos asa ceva draga? Anticonceptionalele NU sunt pastile avortive! Ai o varsta si ar fi frumos sa nu mai minti! Vezi ca Dumnezeu uraste minciuna! Pacatuiesti?

Răspuns utilizator avertizat
| Robert2526 a răspuns:

In principiu sunt toate la fel de bune. In functie de compozitia lor fiind unele nerecomandate unor anumite categorii de persoane.
Ce varsta ai?

ps: Nu exista analize prin care sa se determine ce anticonceptionale ti se potrivesc

| Alexandru3131 a răspuns:

Lumea vede doar partea aia cum că ai ocazia să călătorești și să vezi lumea și că ce frumoasă e viața de însoțitor de zbor, ei bazandu-se pe ce văd prin postările unor persoane care activează în acest domeniu, pe Insta sau vlog pe YT.

| Aldutssss31 a răspuns:

Nu exista anticoncepționale bune sau rele.Trebuie sa faci niște analize medicale recomandate de medic iar acesta va alege ce e mai potrivit pentru tine.Nu face prostia sa le alegi singura, nu sunt niște bomboane sau pastile de cap, pot produce multe dereglări dacă le iei necorespunzator.

Întrebări similare