El ii propune sa vada rasaritu` impreuna, pe malul marii, da` inainte de toate fce un foc mare si o inima in jurul lui...cand rasare soarele el ingenuncheaza si ii spune " vrei sa fi sotia mea"?
Sa vina din partea lui. ea nu stie nimic, o invita sa ia masa in oras, si...surprise scoate inelul de logodna, se aseaza in genunchi si spune cuvintele magice "Vrei sa fi sotia mea?" in vazul tuturor celor din restaurant.
Daca este sau nu o cerere romantica in casatorie conteaza foarte mult de persoana care o face si daca stie sa aleaga momentul potrivit. Zoombe, am avut si eu o experienta asemanatoare cu a ta, ma bucur ca s-a intamplat pentru ca acum avem de ce zambi
Sa se foloseasca de un avion pentru a scrie pe cer cuvintele magice. (m-am uitat la prea multe filme )
Sa fie intr-un club din New York sau Praga, sa fie muzica faina gen Ray Charles, Michael Buble. sa fie o gramada de petale pe jos din florile ei preferate, sa fie o gramada de sampanie si savarine(ca astea imi plac mie ) si sa ii spui cuvintele magice.
Sau si mai fain ar fi sa-i spui asta la Disney din Paris Voi ce parere aveti? va plac ideile mele?
Sa fie ceva imprevizibil si cu o ocazie speciala, zi de nastere, aniversarea relatiei etc.
Eu cred ca totul depinde de la cine vine cererea si cat de puternice sunt sentimentele fata de persoana care face cererea.
Fostul, m-a cerut de nevasta dupa ce i-am spus ca vreau sa ne despartim fiindca ma inselase. M-a enervat la culme faptul ca a fost in public, si din cauza ca a fost o decizie de moment nu si-a pregatit inelul, avea niste "boscheti" in mana pe care nu i-am primit, aia a fost si ultima data cand l-am mai vazut. Iar acum, cel care imi va deveni sot, de timid ce era nu a gasit nicio propozitie asa ca s-a rezumat la a-mi intinde mana cu inelul (mai romantic decat 1000 de cuvinte de dragoste)
(cel putin a avut inel )
Beat muci la 3 dimineata o trezeste din somn, sta rezemat de usa cu un buchet de flori ciufulit.Omu la betie zice adevaru deci o sa fie din inima.
Roxana_2583 întreabă: