Iubirea nu se exprima prin cuvinte... important e sa simti...restul vine de la sine
"Dorul reprezinta un cumul de cuvinte pe care nu le poti rosti,suma unor trairi pe care nu le poti exterioriza si care sfarsesc inevitabil prin replica deja cunoscuta"Mi-e dor".O singura silaba si totusi niciodata nu simti nevoia sa mai adaugi alte cuvinte."-Constantin Noica despre cuvantul DOR,singurul cuvant pur romanesc, intraductibil.
De-ar fi ca noaptea sa adorm langa fiinta iubita, iar dimineata sa ma trezesc tot langa ea, i-as spune"mi-a fost dor de tine".
Cuvinte simple, spuse din suflet.
I-as spune ca daca as putea sa ma transform intr-un obiect as alege ca acel obiect sa fie o oglinda, ca de fiecare data cand se uita in ea, sa-i pot vedea chipul ei angelic.
Ceva ce nu se poate spune acum. Cele mai frumoase cuvinte pe care le-ai putea spune persoanei iubite sunt cele venite din inima, tot ce iti vine pe moment, nu poti sta sa te gandesti de inainte ce cuvinte sa-i spui. Crede-ma, cele mai frumoase cuvinte sunt cele pe care le auzi atunci cand nu te astepti din partea persoanei iubite. si bineinteles, cuvinte de dragoste.
Sincer, sunt "poet de ocazie", adica din cand in cand mai scriu cate o poezie... Pur si simplu ma cuprinde melancolia sa scriu. Chestia e ca deja am trecut de 16 ani si inca nu am gasit fata careia sa ii scriu poezii (that's my sad story).