| Elena1234456 a întrebat:

Care ar fi continutul unei scrisori de dragoste happy? Prietenele mele vorbeau despre asta si m-au facut curioasa.

Răspuns Câştigător
| Bebitza_3599 a răspuns:

Care prietene?big grin cumva eu?batting eyelashes pai continutul unei scrosorithinking depinde cat d tandra vrei sa fie poti folosi cuvinte f siropoase sau exprimarea prin cateva cuvinte a unor sentimente si incheierea cu un simplu"Te iubesc"big grin

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Multe dulcegarii, multe alinturi.promisiuni de iubire.si cateva inimioare desenate la sfarsit, neparat cu o sageata prin ele.in care scrie ¨I love you ¨ love struck

| Elena1234456 explică:

Nu tu big grin Teo. Vrea sa ii trimita una iubitului ei... a sagetat-o Cupidonhee hee.

| StarDust a răspuns:

Poi de obicei o scrisoare de dragoste contine multe cuvinte siropoase. chatterbox iti exprimi sentimentele fata de pers careia eu trimiti si etc. laughing nu stiu daca mai scrie cineva scrisori thinking acum majoritatea se folosesc de internet si ate chestii laughing

dar vezi cat de "dulci" pot fi cuvintele din scrisoare. nu cred ca vreunui baiat ii plac chestiile astea laughing daca baiatu in agreeaza dulcegariile poti sa iti oferi si sufletu pe tava degeaba laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubesc de ma zapacesc, vreau sa fim impreuna si ti-o zic fara gluma. Inima mea e casa ta, iubeste-ma si tu dragostea mea.
Haralem de casharo, adica viata lunga rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau o scrisoare cu titlu prietena mea