| Moraru_Iuly_1999 a întrebat:

Care ar fi cuplul ideal, ce ar trebui sa aiba ambii parteneri in comun sau cum poti sa fi comptibil cu cineva? Cum ne dam seama cand persoana de langa noi este tot ceea ce ne-am putea dori?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista un cuplu ideal la fel cum nu exista o persoana care sa fie tot ce ne-am putea dori. Ca sa existe armonie intr-un cuplu partenerii trebuie sa fie pregatiti sa faca compromisuri. E un stereotip, dar e adevarat. Daca amandoi sunt dispusi sa lase de la ei, sa inteleaga si sa respecte nevoile celuilalt, cuplul va fi unul reusit. Daca amandoi incearca sa se impuna si sa obtina cat mai multe beneficii din relatia respectiva, sansele sunt ca acel cuplu sa nu reziste.

Desigur, mai intervin si pasiunile pe care le au in comun, gusturile, obiceiurile si capacitatea fiecaruia de a-l intelege pe celalalt.

Cel putin asa vad eu lucrurile.

5 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Daca cei doi au aceleasi visuri ( urmaresc lucruri asemanatoare in viata)sunt un cuplu ideal, pentru ca exista intelegere si sprijin atunci cand unul dintre cei doi trece prin momente mai grele (asa realizezi ca cel de langa tine este persoana potrivita).

| RAY a răspuns:

Crezi ca ne gandim la asta cand placem o persoana? poate uni, dar majoritatea ne uitam la fizic si avem un raspuns imediat ca vrem sa fim cu persoana aia apoi in timp realizam langa cine suntem

| Moraru_Iuly_1999 explică (pentru RAY):

Corectwinking inteleg ce vrei sa spui chiar asa este. Multumesc

| neutrino a răspuns:

Frumos decolteu (este al tau?), dar capul unde-i?

| darrio2007 a răspuns (pentru neutrino):

Chiar frumos. Poate asa candideaza ea la cuplul ideal.

Întrebări similare