| amberjuly a întrebat:

Care ar fi momentele critice ale unei relatii? Anumite evenimente (inceputul relatiilor sexuale), copil, casatorie, durata... auzisem de 3 ani, 7 ani de relatie, primul an de casatorie... Ce stiti voi?

9 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Momentul critic intr-o relatie isi face aparitia atunci cand intervine monotonia, lipsa respectului fata de partener, infidelitatea. iar ce spui tu inceputul relatiei sexuale, aparitia primului copil, ar trebui sa fie momente euforice, nicidecum critice straight face

Bula
| Bula a răspuns:

Da, am observat si eu o asemenea schimbare periodica, la perioade de cca 7 ani. Pur si simplu, oamenii se schimba, deci automat se schimba si modul de comportament cu partenerul/a.

| mikiscence a răspuns:

De obicei cand apare un altul(alta)...

| DiMoDi a răspuns:

Cea mai multă dreptate, cred că o are Crina happy Şi mai cred că intr-o relaţie normală. bazata pe respect în primul rând dar şi pe iubire, momentele critice pot fi depăşite fără convulsii mari. Dacă ţi-ai găsit partenerul potrivit, va schimbaţi împreună şi oarecum armonic (nu găsesc altă exprimare mai fericită). Hmmm. eu am trecut de 36 de ani de căsnicie. cu bune si cu rele, ca tot omul... naiba ştie, oi fi fost eu mai norocoasă? greutăţi am avut destule... dar momente critice ar fi prea mult spus thinking

| dulshe a răspuns:

Cred ca un moment critic ar fi ala de a nu putea avea copiisadsad fie din partea lui sau al ei...cred ca este cel mai crud moment al unui cuplu,

| Krina a răspuns:

E o prostie incadrarea in timp.
Totul e in functie de evolutia unei relatii.Nu se poate generaliza sau folosita ca tipar un anumit model de relatie.
Toti suntem diferiti, ceea ce face ca fiecare relatie sa fie diferita in felul ei.Relatiile sunt pur si simplu niste "spete".

| bunica a răspuns:

Copil, casnicie, nu sunt momente critice.momentele critice cred ca sunt atunci cand incepem sa ne schimbam caracterul, comportamentul in rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. sunt perioade care se repeta cam la toate genurile comportamentale. e bine sa le cunosti ca sa poti trece mai departe.de pilda la 20 de ani te iubesti.la 50 te ingadui, iar la 80de viata si 60 de casnicie trebuie sa te induri unul pe celalalt.eu personal visez la iubire, dragoste si respect chiar si atunci dar ma pregatesc sufleteste si pentru ce-am spus.in rest va doresc intelepciune.

| olya a răspuns:

Cand spui critice la ce anume te referi? ca ar fi imoprtante? sau ca ar lua o alta intorsatura atunci lucrurile?