| sbk a întrebat:

Care ar fi motivele pentru care o fata ar supune dupa o relatie de3 ani: nu te mai iubesc ca pe un iubit?

Răspuns Câştigător
| GdX a răspuns:

Plictiseala, monotonie, deja a ajuns sa te placa ca pe un frate, probabil fata a gasit ceva nou.

16 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ar putea fi N motive!

Cel mai bine ar fi sa purtati o discutie sincera!

| Flav a răspuns:

Tu doresti sa intelegi femeile? Las-o balta!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Caracterul fetei, obisnuinta, rutina, sau prea multe dezamagiri...

| Elena1234456 a răspuns:

Monotonia.

| irina20 a răspuns:

A intervenit altcineva.

| lola a răspuns:

Dupa parerea mea ai "tinut-o" prea pe puf.Trebuia sa o faci sa umble ea dupa tine, sa te caute ea si chestii de genu...atunci nu s-ar fi plictisit [banuiesc ca asta s-a intamplat]happy

| Yang a răspuns:

La inceput cand inca suntem in faza de cunoastere totul ni se pare nou iar fiecare zi impreuna este o continua descoperire, explorare a celuilalt de langa noi.Acest lucru trebuie sa fie cat mai lent, pentru ca altfel odata ce stim totul sau aproape totul nu mai gasim nimic interesant, nu mai exista provocare, nici-o curiozitate nimic de descoperit si devine plictisitor, monoton.Atunci incepi sa privesti acea persoana cu alti ochi ca pe un amic, cel mai bun nu e rau dar cand celalalt vrea iubire neconditionata se ajunge la unde spui tu, despartire.Viata de cuplu nu este asa usoara stam impreuna si gata, se vorbeste despre mici lucruri care fac o relatie mai interesanta, cum ar fi fanteziile pe care fiecare dintre noi le are dar nimeni nu le impartaseste, ar mai fi vacantele chiar si separate pentru a oferi timp celui de langa noi si chiar noua insine sa ne dam seama ca i-am simtit lipsa, ofera o surpriza persoanei iubite poate nu zilnic dar din cand in cand asta o va surprinde in mod placut, daca o faci doar la pasti craciun si de ziua ei iti dai seama ce dezamagire.In fiecare zi trebuie sa ii dovedesti ca o iubesti, gesturi tandre chiar si in public nu numai in privat sunt multe lucruri de spus si odata ce omitem aceste lucruri din diferite cauze fie materiale fie profesionale avem tendinta de a neglija persoana iubita iar aceasta isi doreste mai mult decat ceea ce i se ofera

| itarkan a răspuns:

Pentru simplul fapt ca nu ai stiut sa intretii o reatie. Intr-o relatie trebuie sa fie mereu acel ceva care sa te atraga la persoana alaturi de care esti. Tu trebuie sa fi ca o cutie a pandorei pentru ea, nu ca o carte deschisa, pe care o poate citi la orice ora, si de care se plictiseste repede. Trebuie sa inveti sa iti placa micile bucurii ale vietii, dar trebuie sa stii si sa le oferi persoanei pe care o ai alaturi, sa o surprinzi cu gesturi pe care nu s-ar astepta sa le faci, gesturi care sa ii dea de inteles ca inca tii la ea. Dovedeste-i ca tii la ea mai mult decat la inceput.

Toate astea se pot rezuma la : FI IMPREVIZIBIL!

| pisicutsa a răspuns:

Am vazut in unele raspunsuri ceva de tipul :Trebuia sa o faci sa umble ea dupa tine, sa te caute ea s. a. m. d. Deloc nu e asa, cite sfaturi si pareri nu vei citi oricum iti va aparea intrebarea ma mai iubeste sau nu. Dupa cite eu am inteles, ea te iubeste asa: nici nu vrea sa se intilneasca cu tine, dar nici nu are de gind sa te lase cu alta.asa ea iubeste, ca o rautate, dragostea e diferita la fiecare om, numai ca dragostea ei nu o arata prin giugiuleli, dar prin ofensari. Succes tie cu dinsa, si incearca mai mult sa nu implici persoane in afara sa te ajute, daca tu si mai departe vei tolera...vei suferi atit cit va dori ea! Bafta tie Claudiu

Răspuns utilizator avertizat
| divinuu a răspuns:

PlictisealahappyNu stiu cum pot unele femei sa ramana dupa casatorie toata viata cu un singur barbat

| GeorgeRadu a răspuns:

Nu te-a iubit cu adevarat si nu a vrut sa piarda o prietenie asa frumoasa. happy

| isa_9377 a răspuns:

Poate din cauza obisnuintei a rutinei asa sunt fetele dupa un anumit timp ajung sa isi vada iubitul ca pe un confident ca pe un frate nu ca pe un iubit...
sau poate chiar nu mai simte absolut nimic pentru respectivul decat simpatie sau placerea de a sta cu el dar nu iubire nu pasiune nu dorinta

mai poate fii si pentru ca a aparut alt tip in viata ei si de aceea s-a dus tot pe apa sambetei

dupa mine cam astea ar fi cele mai relevante motive pentru o fata sa spuna nu te mai iubesc ca pe un iubit...

pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un alt baiat, monotonia in cuplu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A gasit altu mai bun.

| bruneczika a răspuns:

Pentru ca dupa un timp va obisnuiti unul de altu, si nu va mai iubiti, vi-at obisnuit sa va vedest, ca mergeti nu stiu unde, si daca va respectati, nu de ura este vorba ci de om.