| Sawarekh a întrebat:

Care ar fi motivul pentru care o tipa de 37 de ani doreste sa si-o traga cu mine, m-a chemat de cateva ori la ea, in conditiile in care mi-a spus ca mai are pe cineva?

I-am spus ca nu am experienta, la pat, stie ca nu am bani, dar ma cheama in continuare la ea.

Si de ce ar dori sa si-o traga cu 2 persoane daca eu nu-i ofer ceva diferit sa zic asa?

Răspuns Câştigător
| UnderPressure a răspuns:

Poate că se folosește de tine văzând că ești retardat.
Și eu am văzut ce ai întrebat in ultimele zile, și cred la fel.

| Sawarekh explică (pentru UnderPressure):

Mare idiot esti, in primul rand nu trebuia sa te obosesti sa mai scrii.

| UnderPressure a răspuns (pentru Sawarekh):

Cum i-ai zice unui Costăchel care se trezește să pună întrebări filosofice despre prepuț părul de pe spinare și relații sexuale?
Handicapat?
Scuză-mă atunci, ești handicapat.
Vrei răspunsuri serioase la rahaturile cu care te trezești dimineața.

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Numai că ești tu mai răpitor ca alții!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Motivul e că nu cunoști femeile.

| Sawarekh explică (pentru sadrian46):

Asa si? laughing

| sadrian46 a răspuns (pentru Sawarekh):

Te duci acolo, faci treaba aia și o să cunoști o femeie. Așa treptat o să ajungi să cunoști femeile.

| relian a răspuns:

Deci o femeie te cheama sa faca sex cu tine si tu ce faci, astepti sa ti se dea sfaturi pe TPU sa vezi ce sa faci? Esti tare de tot laughing Ce te mai intereseaza pem tine cu cine si-o mai trage tipa, sau cine mai trece pe la ea.
Mda stai linistit ca dupa ce ajungi pe la ea, aia o sa fie si prima si ultima data cand o sa te mai cheme laughing o sa se lamureasca ea cu cine are dea face.

| Sawarekh explică (pentru relian):

Am spus-o mai in spirit de gluma.
Deci, am fost deja la ea de 3 ori happy evident ca am facut sex cu ea de 2 ori, practic stiu de ce ma cheama, ce nu inteleg este de ce ma cheama pe mine daca mi-a spus in fata ca mai are pe cineva cu care si o trage...

| relian a răspuns (pentru Sawarekh):

Poate te place mai mult pe tine, de aia te cheama. Daca nu te placea fii sigur ca nu te mai chema.Aia e tot

| Cynthia20 a răspuns:

Nu are simțul penibilului destul de dezvoltat.
Ăsta e motivul.