| SmileyAwesome a întrebat:

Care ar fi primele cuvinte pentru a cuceri o fata, pe care o cunosc destul de bine pentru a avea sanse mici sa ma respinga. (vreau raspunsuri serioase).

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

"Am câștigat la lotto"

5 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Ce faci frumoaso, te scot la o cana cu apa?
Nu m-am putut abtine.

Zici ca o cunosti destul de bine. Asta inseamna ca stii si la ce chestii e sensibila, in materie de replici.
Fii sincer doar, nu-ncerca texte pe care le au toti.

| gemeni6226 a răspuns:

Trebuie sa-i vorbesti frumos si politicos, sa faci o mica gluma care s=o binedispuna, dar nu pe seama ei!, sa-i oferi o floare si sa-i dai atentie la ceea ce-ti povesteste, daca nu spune nimic intreaba-o despre ceva.

| LoveForDogs2000 a răspuns:

Depinde fratele meu sunt mai multe tipuri de fete,sunt cele de moda veche care inca mai tin la bunul simt, si sunt cele care cu o vrajeala gen :Imi place mult de tine din clipa in care te-am vazut, continuand cu glume din alea gen :Ce as face cu tine. bineinteles ca aici iti vei da seama singur de temperamentul fiecarei fete dupa cum e, cum se comporta, oricum iti dau un sfat :Lasale pe ele sa te abordeazale asta nu inseamna sa fii naiv si sa faca numai ele primul pas depinde de tine si de ele.
Sper ca ti-am fost de folos! Bafta!

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Depinde de context. Intr-o bibilioteca nu poti seduce ca la strand. Raspunsul serios este sa iti faci curaj, in orice context, fii hotarat!

| Casian_Laurentiu_1992 a răspuns:

Sa o inviti la o cafea, suc, pizza. Si sa.i spui ce simti cu adevarat. Sa te uiti in ochi eii si sa fi foarte sincer. Sanatate.