Ma altar la un threesome. pentru mine nu e problema pentru ca sunt conștient ca omul NU este proiectat sa fie monogam
Nu i-as reprosa sau spune nimic, dar as face zgomot ca sa ma vada si sa constientizeze ca l-am vazut, dupa care as pleca si as rupe acea relatie, pentru totdeauna.
Nu sunt genul care sa urle sa tipe sau sa faca scandal, dimpotriva, consider ca nu merita atat efort o jigodie oridinara daca ma inseala, asdar il elimin total din viata mea si imi vad de viitor, singura.
Nimic! Doar ca în secunda doi i-aș face bagajele și desigur as divorța! Dragoste cu forța nu se poate
Nu i-as spune absolut nimic, i-as da Block peste tot. As refuza categoric sa mai am vreo discuție cu el.
Vai, ce crud de aia nu mai poate ala ca ii dai tu block
Cu alte cuvinte, as proceda cum procedez cu gunoiul, il arunc la Cos si aia e. Nu stau sa discut sau sa explic sau mai rau sa cer explicații.
Pe moment as fi tare nervoasa și cred că i as spune cateva(nu înjurături ), și după când mă calmez, l as întreba de ce a făcut asta, care sunt motivele pentru care a făcut așa ceva
In primul rand as afce o poza apoi le-as da ca surdu-n tobe la amandoi.
Kiss love!
sfrimed întreabă:
consilierindragoste întreabă:
theAwesomeMe întreabă:
00Andreea008 întreabă: