| Cristian205 a întrebat:

Care ar putea fi motivul pentru care o fata ma evita în mesaje dar îmi da like la toate pozele pe Instagram? Am vazut ca tot îmi da like si am zis ca sa încerc sa vorbesc cu ea de cateva ori. Vorbeste si ea putin dar dupa parca ma evita.Si dupa ce i-am dat mesaj am pus poza de proba si a fost prima care a sarit cu like.I-am si spus ca am vazut ca îmi da like la poze si de asta vorbesc cu ea dar ea nu a dat niciun raspuns la aceasta afirmatie.Mă gandesc ca probabil nu ma cunoaste si in realitate si de asta.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Sunt unii oameni care dau aprecieri la orice, așa ca poate va știți din vedere sau doar pentru ca te are în lista ei și ii apare la noutăți. Asta nu înseamnă neaparat ca dorește o interacțiune între voi doi, un like nu trebuie sa te duca cu gândul la asta, e pur și simplu o apreciere. Vorbim de mediul virtual.

| LordCristobal a răspuns:

Probabil e pe fir cu mai mulți băieți și te păstrează că o varianta de rezerva.
Oricum nu îți bate capul numai cu ea, încearcă să agăți și alte fete, că ai 21 și ai toată viața înainte.

| Cristian205 explică (pentru AloeVeraReceSiFornetiCuGem):

Nu te gandi la asta.Am 21 de ani nu sunt un copil. Povestea e mai lunga putin. Fata asta a fost vara trecuta cazata la pensiunea mea si i-am gasit profilul de Instagram si am recunoscut o poza si i-am spus.De atunci îmi da like la tot ce postez si de aia ma gandeam sa vorbesc cu ea.Nu am apucat sa vorbesc cu ea în realitate.