anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care au fost dezavantajele ca v-ati inceput viata sexuala la 16 ani?

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Vrei sa iti incepi viata sexuala si nu stii cum sa intrebi? Recomandat este sa iti incepi viata sexuala de la 18 ani+ pentru ca pana atunci organismul tau este inca in dezvoltare! Te pup si mai gandeste-te la lucrul asta de 1000 de ori inainte sa-l faci!

7 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Avantaje.mi-a placut cam mult
dezavantaje 0

| Violente a răspuns:

Organismul unei fete este pregătit pentru viață sexuală din debutul varstei de 17 ani.

Tragi singură concluziile.

| Crissu3005 a răspuns:

Eu mi-am inceput viata sexuala dupa 18 ani dar totusi as putea sa iti spun ca un dezavantaj la varsta de 16 ani este faptul ca unele persoane inca nu sunt destul de mature si fac alegeri gresite.

| NuMaSuporti a răspuns:

Avataje - 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Dezavantaje- Vei deveni o parasuta.

| SElenaAlina a răspuns:

Nu am ramas cu persoana respectiva, acesta a fost singurul dezavantaj...cel mai bine e sa mai astepti

| aldegor a răspuns:

La mine nu a fost nici un dezavantaj si nici la partenera mea, din contra am avut parte de multa fericire, dupa ce ne-am inceput viata sexuala eram amandoi fericiti abia asteptam sa ne vedem, ne sarutam intr-una a fost ceva magnific, acum dupa ce a trecut cativa ani, nimic nu mai e ca inainte, in fine eu zic ca daca te iubeste cu adevarat si il iubesti si tu si l-ai pus sa astepte macar jumatate de an, nu ai nimic de pierdut ba dimpotriva ai numai de castigat.

| Nucontaza a răspuns:

Esti curva