Buna,
am sa iti raspund destul de scurt:
ca si in majoritatea cazurilor, la mine motivul principal a fost altcineva, in speta un alt baiat. Dupa o vreme ea si-a dat seama ca a fost o greseala...insa uite ca e cam tarziu. Sfatul meu e ca oricine citeste asta sa se gandeasca de doua ori inainte de a insela partenerul sau cel mia frumos: te desparti civilizat de partener... te bucuri de cealalta relatie si daca nu, poarta se poate deschide!
Infidelitatea nenorocitului cu care am fost aproape 3 saptamani, ca altfel nu il pot numi asa. Insa ma bucur ca am descoperit cine era de fapt si ma bucur ca l-a 2 saptamani dupa aia mi-am intalnit adevarata dragoste cu care sunt de 6 luni
Ultima mea relatie s-a terminat pentru ca eu eram prea mica si nu vroiam sa fac dragoste cu el si pentru asta m-a lasat(nu inainte sa ma umileasca si sa ma faca sa sufar mult gasindu-si pe alta pe care o saruta in fata mea)Nu am acceptat sa fac dragoste cu el si mi-a zis:ori o facem ori pa! am ales sa ma despart de el, am plans foarte mult pentru el pentru ca eu il iubeam era baiatul la cre tineam foarte mult si credeam ca si el ma iubeste, apoi am intalnit un alt baiat care nu m-a obligat sa fac ceea ce a vrut si primul si totul s-a intamplat si cu acordul meu dupa 1 an de relatie! sunt cu el si in prezent si pe 6 mai anul acesta facem 2 ani de cand suntem impreuna!
Simteam ca nu trebuie sa fiu cu el.Ma refer ca tata il cunoaste si are incredere in el, adica ii zicea sa aiba grija de mine sa nu umblu cu golani si de fapt el ce gandea. Mi-a placut mai mult drumul in care flirtram amandoi, pana a ajunge la o relatie.Car timp am fost impreuna il ocoleam si asa am hotarat sa ne despartim, desi la inceput el credea ca fac misto de el cand i-am zis, nu-i venea sa creada ca tocmai eu ii dau papucii, care ma stia de cand ma duceam acasa la el si bateam cu lingura-n masa la mama lui sa-mi dea mancare. Mi-a zis doar atat"ce te-ai mai haladit si tu...". In ultimul timp primesc cam des cuvantul asta ca compliment.
Bafta. Tu din ce "n" motive?
Ultima
S-a terminat datorită uneia din "prietenele" mele cele mai bune, asta e viaţa , însă, ideea este ca nu pot să-l uit ( chiar dacă, sunt conştientă că nu mă merită ).
Miha1308 întreabă: