| Morbid a întrebat:

Care considerati voi ca ar trebui sa fie varsta minima pentru un consimtãmânt sexual?

Răspuns Câştigător
| Acnalogiadt a răspuns:

Oricand

| Morbid explică (pentru Acnalogiadt):

Nici chiar. Macar sa-i fi crescut pãr pubian.

23 răspunsuri:
| ania a răspuns:

15 ani cand o fata se poate casatori cu acordul medicului si al parintilor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Omule tu ai grave probleme cu pedofilia. Voi trimite un report direct pe mail la admini sa iti zboare contul.

| Violleta2022 a răspuns:

18 ani si peste, cand adolescentul este major si poate decide singur cu propriul cap si toata raspunderea.

| Sofer a răspuns:

Măcar 18.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

16 ani. Dar căuta una de 18, știu că poți!

| Morbid explică (pentru anonim_4396):

Si daca nu vreau? Altii se cordesc in fund si eu nu pot cu minore?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Morbid):

Fa boss ce îți taie capul,dar nu cred că ești retardat încât să nu îți găsești una de vârsta ta,sa ști că sunt foarte multe fete frumoase dar proaste de bubuie,alea le poți cuceri.
Nu are relevanță faggot's cu minorele, tu ar trebui sa ai putina demnitate ca bărbat, orgoliu masculin, daca doar alea le poți combina înseamnă că ai un retard mintal nediagnosticat.
Dar poți face ce vrei tu, e viața ta, daca asta îți aduce ție fericirea bravo ție.

| Morbid explică (pentru anonim_4396):

Ma amuzi sincer fraierica.
"daca doar alea le poți combina " e mai greu sa combini o minora decat una peste 20 de ani.

Ce demnitate penis cu ochi. Ce demnitate? Ce orgoliu masculin vorbesti? Nu e ca si cum prefer babele sau grasele.

Imi aduce fericire dah. Clar.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Morbid):

Ai probleme psihice grave man, păcat de tine. Logic că nu ști ce este aia daca doar alea de 12 ani te baga in seama, și la alea aderi. Ești in caz pierdut ca fraierii ăștia virgini de pe TPU care au ajuns la 30 de ani și nu au ținut în viața lor o fata de mana. E mai rău că ești un prăpădit de 25 de ani care nu e in stare sa agate o majoră, și o arde cu minore. Ar trebui sa te mai maturizezi, și să lași copiii în pace, ești o zdreanță de OM. Dar la ce mentalitate ai și alea de 16 ani te vor refuza, și alea sunt mai deștepte ca tine happy

| Morbid explică:

Oricine e open deschis la minte.

Inca o data. Daca sunt bãtuti in cap. De ce sa ma raporteze la politie am violat-o?

| Bazzed a răspuns (pentru Morbid):

Nu, dar ai întreținut relații intime cu un minor, nu trebuie sa fie viol ca să fie ilegal, pedofilia in sine e ilegala

| Morbid explică (pentru Bazzed):

Este ilegala sa fie o varsta acolo.de bun simt.
In primul rand pedofilia inseamna atractia fata de copii mici(stii dinaia care nu i-au crescut par pubian la putulica si nu stiu nici macar ce inseamna ala sex) sub 11-10 ani. Dar si un copil de 7-8 stie ce e, bine nu stie dar banuieste.

Pai omule nu te duci sa faci filme p0rno cu minori, binenteles ca este ilegal, nu fortezi minori sau ii hartuiesti. Binenteles ca asta se pedepseste dar cat timp este totul consimtit si nu da de vreo sarita de pe fix nu PATESTE omul ala absolut NIMIC. Intelegi? Ce vreau sa zic acum.

Uhm, ba da, la 16 ani tot minora e, ca să fii pedofil nu trebuie sa aibă sub 12 ani, trebuie sa aibă sub 18 pentru ca abia la 18 ani devii major

| Bazzed a răspuns (pentru Bazzed):

Și acum nu știi ce poate zice fiecare, ca aia poate fi de acord, dar de părinți am indoieli

| Bazzed a răspuns (pentru Bazzed):

Și îți pot crea probleme

| Bazzed a răspuns:

Normal, nu e după plăcere sau dacă e de acord, asta n-are treaba cu legea

Ce treaba are legea cu viata mea privata?

Ca legea te bagă la închisoare

As vrea s o vad si pe asta.

Poate daca dau de o batuta in cap.

N-are treaba cu alta, părinții ei tot te pot raporta la politie ("Poate daca dau de o batuta in cap.")

| akaanne a răspuns:

18+