anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti ca ar fi cauza pentru care societatea a ajuns la stadiul in care sexul reprezinta aproximativ 'totul'? chiar nu mai exista dragostea sincera?

5 răspunsuri:
| selef a răspuns:

Pe scurt:din programul perpetuarea speciei care dureaza foarte mult si e foarte dificil, luam doar prima parte care dureaza putin si e foarte placuta.

| ffy a răspuns:

Sexul si iubirea la un moment dat de intersecteaza pentru ca "iubirea trupeasca" sudeaza destinele celor doi, caci dejeaba 'ion' o iubeste pe 'maria' daca el isi doresti s-o simta langa el si noaptea. Dar depinde mult si de persoane pentru ca putini mai sunt care stiu sa-ti iubeasca sclipirea ochilor apoi sa observe ca ai un trup superb.

| mariobros a răspuns:

Demoralizarea omului si tendinta de a face absolut tot ceea ce ar avea tenta de interzis sau neobisnuit, de a se impotrivi a tot ceea ce inseamna moral.

| any007 a răspuns:

Cred ca cea mai mare influenta asupra tinerilor a avut-o mass-media(mtv, reviste). Am ramas socata cand am vazut filmul liceenii rock and roll! chiar nu ma asteptam sa vad asemenea scene intr-un film romanesc(bine ca dupa 90' toata lumea a incercat sa copieze modelul adolescentilor americani si de aici toate cele).

| maria_5257 a răspuns:

Exista dragoste sincera dar greu de gasit sau intalnit.